Pe ei îi admir

*work in progress*

Ordinea este aleatorie. 
Sanda în septembrie 2014,
la summit-ul NATO din Țara Galilor

Sanda Nicola. Este menționată de multe ori pe acest blog. O cunosc personal și asta e o plăcere; am lansat o carte împreună și cumva am ținut legătura peste ani (lucru cărora nu multora le iese cu mine, fiind un tip pretențios și foarte selectiv). Ființa asta a trecut prin multe și mari nebunii, credeți-mă pe cuvânt, cu toate astea a rămas o învingătoare care emană mereu cele mai bune vibrații. E foarte pasionată de meseria ei. Și frumoasă foc pe deasupra.


Radu Banciu. I-am urmărit emisiunea de seară de pe B1 cu religiozitate vreme de mai bine de 2 ani. Apoi m-am mutat în Anglia și nu a mai avut sens să fac asta. Regret că nu l-am urmărit când comenta Turul Franței, dar nu mai putem da timpul înapoi. Pentru unii pare necioplit, misogin, arogant, cinic, dar eu consider că niciun om din media românească nu le spune atât de pe bune cum o face el. Este cel mai tranșant personaj public, de departe, așa că vă sfătuiesc ca atunci când aveți nevoie de un reality check să comutați pe Banciu. Omu' e totodată tobă de geografie și istorie.

Florin Piersic Jr.. Îmi place mult acest personaj. Nu prea știu cum e ca actor, pentru că nu merg la teatru, dar de fiecare dată când dau peste el la TV sau pe Facebook apreciez lejeritatea, onestitatea și nonconformismul său. As hip as it gets.

Gerard O'Donovan, fondator și CEO al celei mai tari companii de coaching din U.K., al cărei student sunt. Pe Gerard îl cunosc personal, l-am întâlnit atât în Anglia cât și în Romania. Mai multe detalii aici.

Dave Grohl. Tobar, chitarist, vocalist, lider de trupă, producător... și ce naiba o mai fi. Dar mai ales un om extrem de cool, foarte fun & foarte tonic. E pomenit des aici pe blog.

Mani Gutău. Că tot e prieten cu Juniorul menționat mai sus. Dar în primul rând este un foarte bun songwriter, manager de trupă și lead singer. Foarte pasionat, principial și critic. Prin 2006 am avut onoarea să cânt cu el (de fapt el a cântat pe chitara mea veche). Am băut beri și cafele împreună prin trei provincii ale țărișoarei.

Laura Dekker. Cum e să faci ocolul lumii singur, la vârsta de 15 ani, într-o bărcuță? Uite, fata asta știe. Absolut incredibil. S-a întâmplat recent, dar foarte puțini au auzit de ea. Din păcate trăim în lumea în care Antonia și Bianca sunt vedete.

Elizabeth Banks. Una dintre cele mai tonice prezențe virtuale. E o plăcere s-o urmăresc chiar și când se prostește. Femeia e super cool, ce mai. Ca actriță mai are de lucrat însă. 

Mike Dooley. Cel mai funky și mai inteligent new ager pe care-l știu. Abonați-vă la mesajele lui zilnice și veți înțelege despre ce vorbesc.

Novak Djokovic. Pe teren și în afara lui, în virtual și în lumea reală, Nole este un băiat de toată isprava: haios, tonic, luptător, filantrop.

Claudio Ranieri și Leicester City FC pentru fabuloasa performanță realizată în 2016.