Pe ei îi admir

*work in progress*

Ordinea este aleatorie. 
Sanda în septembrie 2014,
la summit-ul NATO din Țara Galilor

Sanda Nicola. Este menționată de multe ori pe acest blog. O cunosc personal și asta e o plăcere; am lansat o carte împreună și cumva am ținut legătura peste ani (lucru cărora nu multora le iese cu mine, fiind un tip pretențios și foarte selectiv). Ființa asta a trecut prin multe și mari nebunii, credeți-mă pe cuvânt, cu toate astea a rămas o învingătoare care emană mereu cele mai bune vibrații. E foarte pasionată de meseria ei. Și frumoasă foc pe deasupra.Părinții mei, probabil cei mai cool din lume. Mama, cu siguranță cel mai pozitiv, tonic și plăcut om pe care-l știu.

Radu Banciu. I-am urmărit emisiunea de seară de pe B1 cu religiozitate vreme de mai bine de 2 ani. Apoi m-am mutat în Anglia și nu a mai avut sens să fac asta. Regret că nu l-am urmărit când comenta Turul Franței, dar nu mai putem da timpul înapoi. Pentru unii pare necioplit, misogin, arogant, cinic, dar eu consider că niciun om din media românească nu le spune atât de pe bune cum o face el. Este cel mai tranșant personaj public, de departe, așa că vă sfătuiesc ca atunci când aveți nevoie de un reality check să comutați pe Banciu. Omu' e totodată tobă de geografie și istorie.

Gerard O'Donovan, fondator și CEO al celei mai tari companii de coaching din UK, al cărei student am fost. Pe Gerard îl cunosc personal, l-am întâlnit atât în Anglia cât și în Romania. Mai multe detalii aici.

Dave Grohl. Tobar, chitarist, vocalist, lider de trupă, producător... și ce naiba o mai fi. Dar mai ales un om extrem de cool, foarte fun & foarte tonic. E pomenit des aici pe blog.

Noel Gallagher. Descris drept cel mai bun songwriter al unei generații, aș putea să-l ascult povestind sau cântând la chitară ore întregi. A compus un vagon de piese de neuitat folosind aceleași 5 acorduri și aceeași bătaie pe chitară. Arogant și foarte plăcut în același timp, a spus întotdeauna lucrurilor pe nume, fără să-i pese de ce crede lumea.

Mani Gutău. Că tot e prieten cu Juniorul menționat mai sus. Dar în primul rând este un foarte bun songwriter, manager de trupă și lead singer. Foarte pasionat, principial și critic. Prin 2006 am avut onoarea să cânt cu el (de fapt el a cântat pe chitara mea veche). Am băut beri și cafele împreună prin trei provincii ale țărișoarei, dar și la Londra.

Mike Bloomberg. Mi-a fost pentru o vreme șeful cel mare și (încă este) unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Are atât de mult bănet încât donează sute de milioane pe an altora care au nevoie. În loc să stea pe o plajă și să sugă dintr-un cocktail, șefu' este extrem de activ și se implică în tot soiul de proiecte umanitare. Iar în firma lui există o politică stress free extrem de binevenită. Cum să nu admiri un astfel de om?

Mike Dooley. Cel mai funky și mai inteligent new ager pe care-l știu. Abonați-vă la mesajele lui zilnice și veți înțelege despre ce vorbesc.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?