Pe ei îi citeam

...iar în ultima vreme nu mai am deloc răbdare să citesc...

Neale Donald Walsch. Din punctul meu de vedere este un mare învățător spiritual. Neale a scris Conversations with God, care este cartea esențială a existenței mele de până acum. 

Deepak Chopra. Un medic indian care a ajuns un important învățător spiritual al vremurilor noastre. Este foarte inteligent și bine documentat. 

John Grisham. Autorul meu preferat din fragedă adolescență, dar la un moment dat n-am mai avut răbdare să citesc beletristică și implicit m-am îndepărtat și de el. 

Dan Brown. I-am citit toate romanele și nu am nimic împotriva acestui controversat autor. Omul scrie thrillers, nu cărți documentare sau istorice. Și nu mă interesează de unde se inspiră atâta vreme cât nu plagiază. Un plus pentru cărțile cu Robert Langdon, al cărui fan sunt. Al personajului adică. După ce am venit de la Roma, în octombrie 2010, am recitit și revăzut Angels & Demons (carte + film), constatând plăcut surprins că am trecut prin toate locurile descrise acolo.

John Gray. Sigur ați auzit despre el. Dar nu doar această lucrare este extrem de interesantă, așa că urmăriți-l îndeaproape.

Allan & Barbara Pease. Acest cuplu a scris probabil cele mai bune lucrări despre comunicare care există. Mă refer la comunicarea în cuplu.

Wikipedia. De departe site-ul meu preferat. Deseori mă pierd din link în link și citesc vrute și nevrute. Nu am găsit nicio informație greșită până acum, deși am auzit că ar fi, însă acord acestei enciclopedii notă maximă.

Articolele despre diverse cărți pe care le-am postat de-a lungul timpului pot fi găsite aici.