Am închis pagina Facebook a blogului

Din păcate nu mai avea sens să o țin, și asta de multă vreme. Post reach și post clicks sub 10% (cifrele astea combinate înseamnă practic că doar vreo 1% dintre cei care-ți urmăresc pagina dau de fapt click pe articole), număr stagnant de followers de foarte mulți ani și, una peste alta, lipsa totală de interactivitate mi-au disipat în timp orice motivație de a mai menține această pagină. 

Mergând mai departe pe aceeași idee, în următoarele luni (probabil până în august când ar trebui să plătesc chiria pentru domeniu) voi lua o decizie și în privința blogului în sine. Cine știe, poate că la un moment dat voi lansa un blog în engleză pentru o audiență mai variată sau un canal YouTube de personal development. 

No drama, things always change and life moves on. Cheers. 

Comments

 1. Donez eu 5 pounds pentru anul, cat ii un domeniu .com pe un an, numai sa n-o stergi, ok? Pretty please, with sugar on top! Altfel e ca si cum ai arde carti, man! :))
  Nu te tenteaza festivalul Glastonbury?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha you are kind, my friend! Nu voi șterge blogul, nu e vorba de măsuri radicale și melodramatice. Dar uite că treptat îmi pierd motivația de a mai scrie. De exemplu acum aveam pe țeavă un articol din categoria Muviz #, pe care nu l-am mai scris și foarte probabil că în viitor voi mai scrie doar despre filmele care merită pomenite cu adevărat.

   Blogul va rămâne online, chiar dacă nu voi mai plăti chiria pentru domeniu. Adică în cel mai rău caz va reveni la blogspot.com.

   Un mare thank you pentru constanța cu care m-ai urmărit și comentat atâția ani! We'll stay in touch, regardless the platform we choose. ;)

   Delete
  2. Ah, Glastonbury.. Nope, nu prea mă pasionează festivalurile. :)

   Delete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele