Muviz #534

De pe ecrane adunate:

Ford v Ferrari e cu mașini (doh), caz real, distribuție foarte bună și 4 nominalizări Oscar. Nota 7+, însă după două zile veți fi uitat acest film.

Official Secrets îmi pare a fi un film subestimat, despre care s-ar putea vorbi mai mult. Distribuția este excelentă (veți recunoaște multe figuri plăcute pe acolo), povestea este reală (o duduie mult prea bine intenționată dă pe goarnă niște secrete de stat legate de mârșăvia războiului din Irak), iar acțiunea are loc în Londra, deși asta e oarecum irelevant. O să vă mențină captivați acest film. Nota 7+.


Rămânem la povești reale cu Dark Waters, un alt film bun, cu Mark Ruffalo, Tim Robbins, Bill Pullman și Anne Hathaway. E genul ăla de poveste peste care ați mai dat (o companie mare și mega tare îi poluează cu nesimțire pe niște amărășteni dintr-un orășel, până când se organizează băieții și o pun de un proces de răsunet). Nota 7+.

The Room este genul de horror peste medie, cu Olga Kurylenko în rolul principal. Filmul o pune timid așa chiar și de un debate: dacă ți s-ar putea îndeplini orice dorință materială de care te-ai putea bucura doar în interiorul unei case, ce chestii ai alege? Nota 6+.

Mine 9 ne prezintă un accident într-o mină și deși pare a fi făcut după un caz real, de fapt nu este. Bunicel una peste alta, dar cam scurt și cu efecte jenante pentru era în care trăim. Nota 6.

Revenim în Londra cu The Good Liar, un film decent așa ca intenție, dar super previzibil - te prinzi din start că ea îl face pe el și nu invers (iar ăsta, implicit, nici măcar nu e un spoiler). La un moment dat își dau întâlnire la Fortnum's, adică acolo unde lucrez eu. Nota 6.

Încheiem cu două no-brainers de excepție, Otryv și Trauma Center (Willis does it again), musai de consumat cu pizza sau Doritos așa cum am făcut eu, altfel vor părea și mai slabe decât sunt. Nota 4 cu indulgență pentru ambele.

Vă las cu o avanpremieră excelentă a premiilor Oscar, făcută de băieții de la Honest Trailers (e musai să le dați follow):
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?