#BAFTAtoowhite și #mataicurva

E simplu, pe bune. Am ajuns la concluzia că inepțiile fără margini trebuie fie ignorate, fie contracarate cu cele mai idioate no-brainers. Cum ar fi atunci când se anunță nominalizările pentru niscai premii din industria cinematografică și primul lucru pe care-l remarcă unii e că nu-s și negrii nominalizați. Am mai vorbit noi despre. Păi atunci facem așa: cine mai spune #BAFTAtoowhite (da, e un trend pe Twitter), mă-sa-i curvă. Și am încheiat povestea. E o afirmație la fel de insultătoare, imbecilă și lipsită de argumente. 

Bine le-a zis-o Ricky Gervais duminică la Golden Globes:

"We were going to do an In Memoriam this year, but when I saw the 
list of people that have died - it wasn't diverse enough" 

(în clipul de mai jos, de la minutul 2:00)

Oricum, vă recomand toată prestația lui Gervais, care le-a dat-o la toți cu pasiune, și-n stânga și-n dreapta, spre oroarea lui Tom Hanks, un individ ce-mi pare constipat și pretențios, mult mai insipid în realitate decât pe ecran (l-am urmărit și prin interviuri de-a lungul timpului, nu doar la Golden Globes).

Comments

  1. Am vazut monologul lui Gervais din 2012, 2015 si 2016 de vreo 20 de ori. Anul asta a fost la fel de haios, dar putin si mai taietor in oase. Sper ca el si Dave Chapelle sa fie doar inceputul sfarsitului imbecilitatii venite din Hollywood. In rest...fuck 'em! :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)