#BAFTAtoowhite și #mataicurva

E simplu, pe bune. Am ajuns la concluzia că inepțiile fără margini trebuie fie ignorate, fie contracarate cu cele mai idioate no-brainers. Cum ar fi atunci când se anunță nominalizările pentru niscai premii din industria cinematografică și primul lucru pe care-l remarcă unii e că nu-s și negrii nominalizați. Am mai vorbit noi despre. Păi atunci facem așa: cine mai spune #BAFTAtoowhite (da, e un trend pe Twitter), mă-sa-i curvă. Și am încheiat povestea. E o afirmație la fel de insultătoare, imbecilă și lipsită de argumente. 

Bine le-a zis-o Ricky Gervais duminică la Golden Globes:

"We were going to do an In Memoriam this year, but when I saw the 
list of people that have died - it wasn't diverse enough" 

(în clipul de mai jos, de la minutul 2:00)

Oricum, vă recomand toată prestația lui Gervais, care le-a dat-o la toți cu pasiune, și-n stânga și-n dreapta, spre oroarea lui Tom Hanks, un individ ce-mi pare constipat și pretențios, mult mai insipid în realitate decât pe ecran (l-am urmărit și prin interviuri de-a lungul timpului, nu doar la Golden Globes).

Comments

  1. Am vazut monologul lui Gervais din 2012, 2015 si 2016 de vreo 20 de ori. Anul asta a fost la fel de haios, dar putin si mai taietor in oase. Sper ca el si Dave Chapelle sa fie doar inceputul sfarsitului imbecilitatii venite din Hollywood. In rest...fuck 'em! :))

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?