Muviz #526

De pe ecrane adunate (și de data asta integral vizionate):

Dacă ați fost fanii serialului Downton Abbey nu trebuie să ratați filmul apărut în această toamnă. Nothing groundbreaking here (de altfel nici serialul nu a fost de calibrul unui, să zicem, The Crown), dar atât serialul cât și filmul sunt foarte plăcute și intră foarte bine dacă ești fanul acestor period (British) dramas. De regulă sunt sceptic când aud că se scoate un film ca o continuare a unui serial, dar de data asta a ieșit experimentul, ba chiar mi-a trezit cheful să revăd serialul la un moment dat și să mă mut practic iar în conacul familiei Crawley. Nota 7.

willowandthatch.com

After the Wedding este un remake al unui film danez pe care vreau să-l văd în curând. Așadar fără să pot compara cu originalul, pot spune că filmul ăsta luat în modul e chiar bun. În rolurile principale le avem pe Julianne Moore și Michelle Williams, al cărei mare fan devenisem într-o vreme, dar care lately mi se pare cam weirdish (sau joacă în roluri werdish?). Nu-mi pot da seama încă, dar am început să nu prea mai fac click cu ea. Nota 7.

The King poate fi văzut pe Netflix și-l putem astfel remarca pe Timothée Chalamet făcând încă un rol foarte bun. Filmul este destul de lung dar câtuși de puțin plictisitor, storyline-ul este foarte ușor de urmărit spre deosebire de alte filme de gen, distribuția-i notabilă și la final nu-ți rămâne decât să remarci amar absurdul fără margini al războiului, din cele mai vechi timpuri și până azi. Nota 7.

Angel Has Fallen continuă seria de tip Die Hard a lui Gerard Butler și nu sunt multe de comentat aici. Un thriller de acțiune, previzibil, tras de păr și relativ decent când vine vorba de a nu-ți servi cipsurile pe burta goală. Nota 5+.

Adopt a Highway este un one-man show Ethan Hawke care i-ar putea plictisi pe unii; mie însă mi-a intrat bine. E refreshing să-l vezi pe Ethan făcând tot felul de roluri. Nota 6.

Încheiem seria de azi cu un thrilleraș alert dar tras de păr și cheesy într-un mare fel. Line of Duty îl are pe Aaron Ekhart în rolul principal. Nota 5 cu indulgență.

Data viitoare vom vorbi despre The Irishman (mă lupt cu el momentan: ține 3 ore jumate, iar Pacino și De Niro zici că-s îmbălsămați).

Pam pam.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?