Muviz #525

Adică de pe ecrane adunate:

Am trecut prin vreo 12 filme de la ultima postare pe temă și pentru că raportul "văzut până la capăt" vs. "am spus pas repede" (adică "didn't make the cut") este 6:6, m-am decis să vorbesc azi despre alea nasoale și (probabil) mâine despre alea mai bune. Sau relativ decente, pentru că mă pot uita lejer la un no-brainer care nu-și propune mai mult decât este, în timp ce pot arunca la coș după numai 15 minute o bășină pretențioasă de-a lui Tarantino. 

Așadar să începem cu acest Once Upon a Time... in Hollywood. Ole! Numai după punctele alea de suspensie îți poți da seama că avem de a face cu o bășină pretențioasă (da, e a lui Tarantino). Fuck me, ce mizerie. Știam după primele 7 minute că voi spune pas, am rezistat totuși vreo 15. Odios. Tarantino trebuie biciuit apoi închis într-o celulă fără lumină pentru vreo 2 ore și 41 de minute, atât cât ține filmul. Citiți cronicile de pe IMDb, veți înțelege despre ce vorbesc.Gemini Man părea mișto ca idee, dar te prinzi repede că este un film foarte slab. Efectele și scenariul sunt pe alocuri halucinant de proaste. Nici măcar feblețea mea Mary Elizabeth Winstead nu a putut salva nimic. Am renunțat înainte de jumate.

Where'd You Go, Bernadette e făcut de Richard Linklater, un regizor pe care l-am văzut live la București și pentru care o am afecțiune aparte. M-am prins însă foarte repede că nu e cazul să-mi pierd vremea cu filmul ăsta.

Am luat The Courier pentru Olga Kurylenko (londoneză de a mea, sunt fanul ei pe Instagram) și Gary Oldman (mi se pare mie sau recent a luat un Oscar de rol principal?), dar filmul ăsta e o porcărie de proporții. Băi, Gheri, cum poți să mai apari în mizerii din astea după ce ai primit o statuetă? Bine pa.

Apropo de filme luate doar pentru anumiți actori, la fel m-am pricopsit și cu It Chapter Two, sequel-ul unui horror din urmă cu ceva ani. Jessica Chastain și vecinul James McAvoy apar în film (cei doi sunt prieteni în realitate și am remarcat că James dă like la mai toate postările ei de pe Insta), însă din păcate asta nu a fost suficient pentru a mă menține în fața ecranului. Filmul e prea ciudățel și prea lung.

Încheiem seria de azi cu filme imposibil de urmărit cu The Current War, care nu are niciun fel de character development și cum mai și sărea haotic de la o scenă la alta am zis pas după numai 17 minute.

Nu disperați, seria de mâine va fi mai interesantă!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?