Muviz #523

Adică de pe ecrane adunate:

halifaxbloggers.ca
Luce e o dramă interesantă cu subtile accente de thriller pe care nici soundtrack-ul absolut odios nu reușește să o strice. În rolurile principale îi avem pe Tim Roth, Naomi Watts și Octavia Spencer. Filmul e pe alocuri prea dramatic, însă impresia generală este una bună. Nota 7.

Am văzut Fractured pe Netflix. E genul ăla de film pe care l-ai mai văzut de multe ori și care te face să te întrebi ce e real și ce nu. Destul de simpluț pe alocuri. Am senzația că Sam Worthington s-a chinuit în deceniul trecut de la Avatar încoace să prindă încă un film (sau măcar rol) notabil și tot n-a reușit. Nota 6.

Tot pe Netflix am văzut și Câinele Japonez, cu un Victor Rebengiuc magistral ca întotdeauna în rolul țăranului român autentic. Filmul este încet și inevitabil plictisitor, dar Rebengiuc îl salvează. Nota 6.

Când dai peste un film numit Sweetheart ultimul lucru la care te gândești este un survival thriller cu un monstru. L-am văzut în avion și am remarcat că a atras de câteva ori privirile duduii care stătea lângă mine. Poate vă intră și vouă cu popcorn dacă vă pasionează genul ăsta de no-brainers. Nota 5+.

Am luat The Parts You Lose pentru Mary Elizabeth Winstead, însă în filmul ăsta Aaron Paul este cel care face un rol bun. Și cam atât. Nota 5.

Dacă vă place fotbalul și vă interesează povestea lui Diego Maradona, pe care unii printre care eu nu mă includ îl consideră cel mai mare fotbalist din istorie, vă recomand documentarul omonim. Strict ca atlet, ca fotbalist, ca talent dacă vreți, a fost clar sub ce este Messi, dar recunosc faptul că a avut un impact social mult mai mare decât Lionel. Cam asta ar fi diferența dintre ei dacă mă întrebați pe mine și în documentar o veți putea remarca, deși nu veți găsi absolut nicio trimitere la Messi.


Didn't make the cut:

War Machine, acest pseudo-dramedy în care ai ocazia să remarci cu vârf și îndesat faptul că Brad Pitt a fost întotdeauna un actor overrated, pe care mai mult aspectul fizic l-a propulsat la statutul de superstar. Omul nu știe să joace, e clar. Rolul pe care îl face aici este atât de forțat încât am renunțat rapid la film.

Ta-ta.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele