Early Signs of a Midlife Crisis: Mi-am luat PlayStation

Aud că anumiți masculi care trec de 40 de ani se apucă de sport, agață dudui de 20 de ani sau își cumpără mașini luxoase pentru a se simți în continuare tineri și bărbățoi. Eu nu am probleme de genul ăsta, însă mi-am cumpărat abia acum primul PlayStation și asta pentru a duce în sfârșit la următorul nivel pasiunea mea pentru jocul video FIFA. 

Ce să zic? După mai bine de 20 de ani în care am trecut prin mai toate edițiile FIFA pentru PC (m-am oprit la FIFA 15 pe care îl editam și îl actualizam constant la cele mai mici detalii - de altfel cred c-aș putea deja să-mi trec în CV că am cunoștințe de game editing), am realizat că laptop-ul meu nu mai duce și c-ar fi cazul să-mi iau un PlayStation pentru un adevărat gaming experience.

Zis și făcut. Cum tocmai se apropia lansarea FIFA 20 am optat pentru un PlayStation Bundle cu jocul inclus. Și-mi place atât de mult încât e clar că nu mă voi mai întoarce vreodată la PC gaming. Deși jocul are în continuare bugs și băieții de pe forumuri înjură de mama focului EA Sports, mie mi se pare foarte mișto ultima versiune FIFA. E drept, am sărit de la 15 la 20, dar grafica, licențele, faptul că au adus UEFA Champions League și Europa League în joc, detaliile, filmulețele dintre meciuri, felul în care arată Career Mode (apropo, au băgat până și a noastră Liga 1 în joc, lol), actualizările constante pe care le descarci online și multe altele mă fac să cred că nu mă voi plictisi de jocul ăsta (înainte să apară FIFA 21).

N-am încercat încă alte jocuri pe PlayStation și nici nu știu dacă o voi face prea curând (cu posibila excepție numită PES).
Comments

 1. Hahaha, Midlife Crisis! :D
  De ani de zile ma tot gandesc si eu daca sa-mi iau prima consola (niciodata n-am avut una, cu exceptia celor putin mai primitive de la inceputul anilor 90). Ma cam plictisesc repede de orice, si mi-e "frica" sa nu dau o caruta de bani pe ceva pe care doar se va depune praful dupa 6 luni de la achizitie. Dar sa stii, ca probabil voi face acest pas si eu de Craciun. Mai mult pentru Assassin's Creed si Fallout, sau poate scot astia un Max Payne 4 :D
  Cum mie nu-mi place fotbalul, nu ma misca nici jocul Fifa, insa apreciez de fiecare data cand aud pe cineva vorbind despre ea, deoarece cu totii vorbiti cu o pasiune nemaiintalnita!
  Apropo, ai stiut din start ca va fi PS si nu Xbox? Sau ai citit review-uri, etc?
  Game on! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kubrick, is that you, my friend? :-D

   Hah, da, am citit ceva reviews și comparații PS vs. Xbox dar sincer să fiu nu mai știu exact ce m-a determinat să aleg PS până la urmă. Nu regret deloc achiziția, chiar dacă (sau poate cu atât mai mult cu cât) mi-am luat consola doar pentru FIFA. Poate mai încolo voi fi tentat și de alte jocuri, habar n-am. Apropo, eu am luat-o cu PayPal Credit, pe care l-am și achitat între timp. Recomand; e mult mai lejer așa decât să plătești tot prețul deodată.

   Delete
  2. Yepp, it is me alright! :D Numai ca nu stiu cum sa-mi pun nickname pe Blogger, and it's a nuisance anyway.
   Cre' ca va trebui sa iau si eu un fifa, macar ceva mai vechi la vreo 5 dolari, sa invat miscarile, si pe de alta parte, e mai...social daca vine vreun prieten in vizita si ploua de nu poti iesi nicaieri :D
   De Paypal Credit nu am auzit pana acum, trebuie sa ma interesez daca e disponibil si in Ungaria, so thanks for the tip!
   Haihui! Sau ceva de genul! :D

   Delete
  3. Hah îmi pare rău că am pierdut comentariile din 2011 încoace dar simțeam nevoia unui nou look și asta a fost.

   Delete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)