Coldplay: Everyday Life

Puteți circula, nimic de ascultat aici. Noul album Coldplay este la fel de forgettable ca toate discurile lansate de acești băieți în ultimul deceniu. Fad, overproduced, pe alocuri gay ca de obicei. Chitare electrice nu auzi aproape deloc; probabil că l-au reprofilat pe Jonny Buckland la fluier sau alt instrument suflător. E clar că trupa asta s-a pierdut undeva prin spațiu și navighează în derivă, la ani lumină de capodopera numită A Rush of Blood to the Head.  

Dar ca să nu spuneți că-s rău, recunosc că am găsit și două piese notabile pe acest disc. Numita Daddy (prost titlu ce-i drept), foarte haunting și emotivă, dar și zglobia Arabesque, care pentru mine sună foarte Kumm-ish (in a good way). Prea puțin totuși. E cazul să trec la colindele de Crăciun.

stereogum.com

Comments

 1. Man! Mi-am amintit de piesa mea absolut favorita, God put a smile upon your face! What a fucking great song! In rest...i already let everyone go a looong-loooong time ago! In sensul ca pot numara pe 2 maini trupele care scot albume/single-uri cel putin la fel de bune ca acum 10-20-30 de ani.
  Honest Town, de la Simple Minds despre care ai scris si tu, e una din ele.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, de acord! Și mă bucur că-ți place Honest Town. ;)
   Apropo, știi live-ul ăsta (la tot concertul mă refer):

   https://www.youtube.com/watch?v=NdL_uljFZqU ?

   Delete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?