Muviz #517

Adică de pe ecrane adunate:

The Operative e un spy thriller decent, cu Diane Kruger și Martin Freeman în rolurile principale. Nota 6.

Brightburn e genul ăla de horror pe care ai impresia că l-ai mai văzut de vreo 2-3 ori. De altfel în cazul ăstuia chiar puteam să jur că e un remake, însă nu i-am găsit originalul până la urmă. Filmul e pe bază de Liz Banks, așa că mi-a intrat mai bine decât ar fi trebuit. Nota 6.

A apărut și John Wick 3. Lol. M-am uitat mai mult din curiozitate bolnavă; filmul pare a fi o combinație de joc video din categoria shooter cu o parodie. Am râs pe bune la mai multe faze; scenariul pare să fi fost scris de un puști de 12 ani. Nota 5, dar asta numai pentru umorul involuntar reușit!

instyle.com
Wild Rose m-a convins că Jessie Buckley, pe care am mai menționat-o aici pe blog, e o actriță de mare viitor. Filmul ne-o prezintă pe Jessie în rolul unei cântărețe din Glasgow care visează să emigreze în State și să se lanseze pe scena muzicii country. Finalul nu este chiar previzibil. Nota 7+ și aplauze pentru Jessie care s-a lansat în showbiz cântând și implicit cântă pe bune și majoritatea pieselor din soundtrack. E o scumpă, cred c-am devenit fan!

Driven cică ar fi inspirat dintr-un caz real, însă ceva a lipsit aici, în ciuda distribuției promițătoare. La un moment dat abia așteptam să se termine. Nota 6 cu indulgență.

Didn't make the cut:

Rocketman - filmul despre viața lui Elton John care de fapt e musical așa că atunci când am văzut că încep ăia să cânte și să danseze în mijlocul filmului mi-am scuipat în sân și am șters fișierul rapid din laptop.

Godzilla (33 1/3 ca în cazul Naked Gun sau al câtelea e ăsta?) - nici eu nu știu exact ce e în capul meu când descarc prostioarele astea. Scenariul cred că a fost scris de același puști care a făcut și John Wick și ca fapt divers trebuie să menționăm că de data asta avem și o godzilă cu 3 capete, care mi-a adus aminte de bancul cu balaurul pe care vi l-am spus în urmă cu vreun secol.

Hai mai bine s-o lăsăm pe Jessie să ne spună una alta (apropo, dacă nu știți de unde s-o luați e posibil s-o fi remarcat în excelentul mini serial Chernobyl).
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Hai c-am ajuns și pe strălucitorul Tottenham Stadium

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)