Muviz #517

Adică de pe ecrane adunate:

The Operative e un spy thriller decent, cu Diane Kruger și Martin Freeman în rolurile principale. Nota 6.

Brightburn e genul ăla de horror pe care ai impresia că l-ai mai văzut de vreo 2-3 ori. De altfel în cazul ăstuia chiar puteam să jur că e un remake, însă nu i-am găsit originalul până la urmă. Filmul e pe bază de Liz Banks, așa că mi-a intrat mai bine decât ar fi trebuit. Nota 6.

A apărut și John Wick 3. Lol. M-am uitat mai mult din curiozitate bolnavă; filmul pare a fi o combinație de joc video din categoria shooter cu o parodie. Am râs pe bune la mai multe faze; scenariul pare să fi fost scris de un puști de 12 ani. Nota 5, dar asta numai pentru umorul involuntar reușit!

instyle.com
Wild Rose m-a convins că Jessie Buckley, pe care am mai menționat-o aici pe blog, e o actriță de mare viitor. Filmul ne-o prezintă pe Jessie în rolul unei cântărețe din Glasgow care visează să emigreze în State și să se lanseze pe scena muzicii country. Finalul nu este chiar previzibil. Nota 7+ și aplauze pentru Jessie care s-a lansat în showbiz cântând și implicit cântă pe bune și majoritatea pieselor din soundtrack. E o scumpă, cred c-am devenit fan!

Driven cică ar fi inspirat dintr-un caz real, însă ceva a lipsit aici, în ciuda distribuției promițătoare. La un moment dat abia așteptam să se termine. Nota 6 cu indulgență.

Didn't make the cut:

Rocketman - filmul despre viața lui Elton John care de fapt e musical așa că atunci când am văzut că încep ăia să cânte și să danseze în mijlocul filmului mi-am scuipat în sân și am șters fișierul rapid din laptop.

Godzilla (33 1/3 ca în cazul Naked Gun sau al câtelea e ăsta?) - nici eu nu știu exact ce e în capul meu când descarc prostioarele astea. Scenariul cred că a fost scris de același puști care a făcut și John Wick și ca fapt divers trebuie să menționăm că de data asta avem și o godzilă cu 3 capete, care mi-a adus aminte de bancul cu balaurul pe care vi l-am spus în urmă cu vreun secol.

Hai mai bine s-o lăsăm pe Jessie să ne spună una alta (apropo, dacă nu știți de unde s-o luați e posibil s-o fi remarcat în excelentul mini serial Chernobyl).
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?