Muviz #515

Adică de pe ecrane adunate:

The Red Sea Diving Resort (sau Operation Brothers) este un thriller inspirat din fapte reale, având o distribuție foarte ofertantă (Chris Evans, Greg Kinnear, Alessandro Nivola, Michiel Huisman si frumoasa Haley Bennett). Acțiunea are loc în 1977, dar cum subiectul e pe bază de refugiați putem spune că e de actualitate. Găsiți acest film și pe Netflix. Nota 7.The Intruder e genul ăla de thriller ușurel pe care l-ai mai văzut de vreo 15 ori, dar care totuși încă intră bine cu popcorn sau Doritos. Dennis Quaid e foarte bun (și chiar ușor disturbing) în rol de villain. Nota 6.

Fast Color începe promițător dar se banalizează destul de repede și pare din ce în ce mai tărăgănat către final.  Nota 5.

A Dark Place (sau Steel Country) este atmosferic și are un subiect interesant: un neica nimeni dintr-un orășel american uitat de lume și de vremuri ia pe cont propriu cazul unui băiețel găsit mort în condiții suspecte și împarte singur dreptatea. Nota 6+.


Didn't make the cut:

Tolkien - regizorul trebuie biciuit cu siguranță pentru cum amestecă planurile și cum nu reușește să te facă să-ți pese de personaje. Filmul este plicticos și pretențios, dar i-ar putea prinde pe fanii The Lord of the Rings (Tolkien fiind gagiul care a scris cartea).

Long Shot - o comedie forțată ce frizează sinistrul, nu are nimic solid sau cel puțin vandabil, nu există nicio chimie între Charlize Theron și gagiul ăla cu moacă de IT-ist pus pe glume de 2 lei, Seth Rogen. Ce mai, filmul e lipsit de credibilitate chiar și la nivel de pură comedie.

Ta ta.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"