Liam încă îl plânge pe Noel

Cel mai tânăr și mai nătâng frate Gallagher tocmai a lansat un clip cu trimiteri fățișe la adresa fratelui mai mare, în care-și exprimă (încă o dată) regretul că Oasis s-a destrămat. De altfel, printre pozele din copilărie cu frații Gallagher și mama lor, în clip veți vedea și data de 28.08.09, scrisă pe o ușă - asta a fost ziua în care Noel și-a luat tălpășița și Oasis a încetat să mai existe. Clipul a fost lansat chiar în urmă cu două zile, fix la 10 ani de la acel moment. 

Aspectul comercial a fost bifat: clipul e lacrimogen și asta a fost suficient pentru ca fanii hardcore Oasis să înceapă să suspine și să entuziasmeze din nou în legătură cu o posibilă reuniune a trupei. Părerea mea e că n-are niciun sens să reîncălzească această ciorbă și că oricum le e mult mai bine unde sunt acum. Atât Noel cât și Liam au cariere solo de mare succes și, mai mult decât atât, sunt scutiți acum de drama și convulsiile care erau la ordinea zilei în Oasis. 

Apropo, aflați prin Anglia zilele astea la ceva festivaluri, Foo Fighters cică ar fi lansat o petiție pentru ca Oasis să se reunească. Replica lui Noel a venit implacabil (oh come on, lads, don't fight - you are my favourites!). 
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?