Ce seriale mai urmărim #18

Russell Crowe face un rol foarte bun în The Loudest Voice, unde-l portretizează pe fondatorul Fox News. De regulă un bun indicator al unei prestații actoricești de excepție e atunci când actorul te face să urmărești cu sufletul la gură un personaj mai mult sau mai puțin detestabil. Russell este de nerecunoscut, asta datorită machiajului în principal (care necesita în fiecare zi 4 ore pentru a fi aplicat), dar și grație faptului că a luat ceva kile în plus. Detalii aici. Culmea, chiar menționam recent că m-a surprins cât de rotunjor arăta într-un film, dar vezi doamne a fost vorba de o îngrășare calculată pentru ambele roluri. 

Am văzut doar primele două episoade (al doilea fiind axat pe reacția canalelor de știri la 9/11) și pot spune că e un serial foarte mișto pe care-l voi urmări cu siguranță până la capăt. În alte roluri le puteți remarca pe Naomi Watts și Annabelle Wallis, pe care o știți din Peaky Blinders.

Rămânem în New York cu When They See Us, un mini serial compus din 4 episoade lungi ce ne prezintă cazul real al unor puștani negri acuzați pe nedrept c-ar fi violat o femeie în Central Park. L-am văzut integral și-l recomand, în ciuda saltului brusc în timp din mijlocul poveștii, care te face să rămâi mai puțin atașat de personaje.

Gracepoint este varianta americană a unui super serial britanic, anume Broadchurch. Am povestit despre ambele aici, dar abia acum am găsit un torent cu Gracepoint. După 3 episoade pot spune că varianta yankeilor e cu mult sub cea originală. De fapt am putut spune asta dupa primele minute ale primului episod. Cum Gracepoint are numai un sezon îl voi urmări totuși până la capăt.

Am văzut și primul episod al sezonului 2 din Keeping Faith, despre care am vorbit aici. Nu știu ce să zic, parcă nu mai oferă nimic acum. Un nou sezon nu era neapărat necesar, dar probabil l-au forțat cumva pentru că primul a avut succes.

Am încercat Catch-22, dar am rezistat efectiv 7 minute după ceas, apoi am zis pas. Serialul nu e deloc genul meu, iar Clooney juca forțat. De altfel omul n-a fost niciodată un actor strălucit.

În rest, Peaky Blinders revine pe 25 august, The Crown pe 17 noiembrie, iar sezonul final Homeland abia la anul pe 9 februarie.

Ne auzim mâine cu o nouă serie de filme.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?