The Londoner #217

Adică de prin metropolă adunate:

  • Probabil că ați aflat deja, următorul prim-ministru al Angliei va fi nimeni altul (sau alta) decât paiața numită Boris Johnson. Așa ceva? O preferam pe Theresa de 3 ori în locul ăstuia. Rezultatul final nu a fost încă stabilit dar este evident pentru toată lumea că bufonul blond este alesul. Să moară Winston Churchill dac'-am mai văzut așa ceva.
  • Să trecem repede peste mizeria asta (și peste orice Farage & Brexit related) și să ne holbăm un pic la niște chestii sefeloide care vor apărea prin capitală în curând. Uite aici. Între timp avem și un update
  • Am văzut-o iar pe Claire Foy pe stradă, de data asta nu în Crouch End ci prin centru. Era cu o prietenă și din câte am auzit se îndreptau către Fortnum & Mason. Și eu tot acolo mergeam, dar la muncă. (Superbă ființă, e la fel de mișto ca pe ecrane). 
  • Deci da, de aproape 3 luni lucrez în customer service la unul dintre cele mai vechi brand-uri londoneze, magazinul Fortnum & Mason care funcționează în același loc din 1707. Magazinul este cu adevărat legendar și i-a avut clienți printre alții pe Churchill (care m-a iertat deja că l-am menționat la primul punct), Dickens și pe coana mare regina, după cum puteți vedea în clipul de mai jos (narat de arhivista noastră care este o femeie de toată isprava și care m-a ajutat deja răspunzând câtorva curiozități trimise de clienți). F&M are un aer vintage absolut delicios (te face să te simți ca într-un basm sau film de epocă) și oferă de asemenea câteva restaurante, whiskey bars & tea salons. 
  • Cum tocmai am trecut cu brio de perioada de probă, colegii mi-au făcut o surpriză sămbăta trecută când am venit la un afternoon tea pentru a-mi sărbători sorella, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus în care mândru nevoie mare am inserat și card-ul primit de la șefe. Ce să zic, chimia cu locul ăsta este perfectă și după mai bine de 4 ani de instabilitate profesională se pare că am găsit ce căutam. Nu m-ar deranja deloc să ies la pensie de la F&M. Mai multe chestii interesante despre magazin puteți descoperi și aici
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?