Muviz #511

Adică de pe ecrane adunate:

lwlies.com
Five Feet Apart aduce cu The Fault in Our Stars și îi oferă șansa lui Haley Lu Richardson să facă încă un rol bun. Faină ființă. Filmul e cam siropos la final dar totuși îi acord un 7+.

The Aftermath are acțiunea plasată imediat după WW2 și îi are în rolurile principale pe Keira Knightley și Jason Clarke, pe care nu țin minte să-l fi văzut vreodată făcând un rol slab. Nota 7.

City of Lies are un subiect interesant: investigația care a urmat asasinării celebrilor rappers Notorius B.I.G. și Tupac Shakur, pe fondul corupției din cadrul LAPD. Cazurile se pare că nu sunt rezolvate nici în ziua de azi. În rolurile principale sunt Johnny Depp și Forest Whitaker. Nota 7.

Românii au tras un film pentru Netflix, inspirat dintr-un roman celebru cică. Oh, Ramona! aduce împreună actori români și străini, este filmat la Brașov (lucru inedit și foarte fain) și este vorbit în engleză, ceea ce-l face un pic bizar. Glumele sunt cam de American Pie așa (adică avem o tonă de poante, pop ups și chestii sexuale pentru adolescenți), iar o altă bubă a filmului este durata (prea lung pentru subiectul și stilul abordat). Nota 6+ pentru efort.

Didn't make the cut:

Captive State - aliens, viitor utopic -> premisă bună, dar după primele 42 de minute nu înțelesesem nimic - și dacă citiți cronicile o să vedeți că nu am fost singurul - așa că am renunțat)

Last Summer - Welsh movie cu premisă bună la rândul lui care n-a reușit însă să mă captiveze în niciun fel - am renunțat când mai erau 30 de minute

Diane - plicticos iar actorii - în special acest individ, care primește probabil roluri numai pentru că ar arăta bine? - jucau prost

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?