Muviz #510

Adică de pe ecrane adunate:

Hotel Mumbai este un film violent care prezintă atacurile teroriste din 2008 din Mumbai. Eu nu țin minte știrea de la vremea ei, dar se pare că a fost urât de tot. Filmul te ține cu sufletul la gură și îi are în prim plan pe Dev Patel și Armie Hammer. Nota 7+. 

moviebabblereviews.com

Pentru că se împlinesc 50 de ani de când am trimis niște umanoizi pe lună, a apărut un documentar foarte mișto pe temă, intitulat Apollo 11. Asta că tot ne-am uitat la First Man, acum putem vedea the real thing. Este foarte autentic și nu e narat, ceea ce-ți creează senzația că te afli chiar acolo în mijlocul evenimentelor sau că le vizionezi la TV în direct. Practic ai ocazia să urmărești misiunea pas cu pas (și știți cum au fost pașii ăstia, mici pentru om dar uriași pentru omenire). 

The Professor e un film amuzant și trist în același timp, cu Johnny Depp într-un rol principal bunuț. Cum e să afli în doar câteva ore că mai ai doar un an de trăit, că nevasta te înșeală și că fii-ta e gay? Una peste alta m-a surprins destul de plăcut filmul, în care le puteți vedea și pe Rosemarie DeWitt și Zoey Deutch. Nota 7.

The Mustang e un film în care Matthias Schoenaerts face încă un rol bun (omul mi-a intrat deja în categoria "e de ajuns să-l văd în distribuție și descarc filmul"). Nota 6+. 

La fel se întâmplă și când dau peste Lily James, dar acest Little Woods nu m-a atins cu nimic. E făcut să fie. Nota 6 cu indulgență. 

Dacă aveți chef de o dublă cu Ethan Hawke (omul e bun ca de obicei în ambele filme), notați Stockholm (caz real din anii '70, dar cam bizărel pus pe ecran) și western-ul The Kid (care nici nu ajunsese la jumate și părea gata, nu mai avea practic un plot, așa că l-au tărăgănat până la final). Nota 6 pentru ambele. 

Didn't make the cut:

Transit - un film ce se vrea inedit prin faptul că are acțiunea plasată în WW2, dar toate decorurile sunt din epoca modernă. Ar fi fost ceva dacă te-ar fi captivat povestea și personajele, însă când la capitolul ăsta sunt lipsuri te poți căca pe orice idee șugubeață ar avea regizorul că nu mai e nimic de salvat. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele

Ridicolul forţos