Ce seriale mai urmărim #17

Chernobyl este un nou serial captivant (în fine, mini-series) care practic nu are nevoie de nicio prezentare. Titlul spune tot. Atmosfera sumbră a acelor zile este excelent recreată, la fel și decorurile comunistoide ale vremii. Singura "vină" a acestui serial este distribuția: avem actori englezi care vorbesc în engleză - evident că ar fi sunat mult mai autentic în rusă dar putem trece ușor peste asta. Au apărut doar două episoade până acum, urmează încă trei (e bine că sunt relativ lungi, adică țin minim o oră).

rollingstone.com

The Looming Tower are doar un sezon se pare și tratează perioada premergătoare 9/11, din perspectiva FBI și CIA. Jeff Daniels face un rol principal bun. Omul a lăsat de mult timp în urmă prostioarele gen Dumb and Dumber. Am văzut 7 episoade din 10 și sunt curios cum se va termina.

Iată și trei seriale care nu m-au prins:

Traitors (premisă foarte bună - Londra, Cold War - dar nu m-a captivat cu absolut nimic)

The OA (pretențios, ciudățel, couldn't care less about "the mystery" - am renunțat cum a început episodul 2, ca în cazul Traitors)

No Offence (premisă bună - Manchester, crime drama - problema a fost că nu era doar dramă ci se dorea mai mult comedie și nu mă amuzau deloc poantele alea ușurele, ba era chiar obositor de urmărit pentru că vorbeau prea repede)


Dar cu Peaky Blinders, The Crown și ultimul sezon Homeland ce se mai aude? Aveți idee când apar?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?