Muviz #507

Adică de pe ecrane adunate:

Native Son e un thriller interesant, cu un rol principal bun făcut de acest Ashton Sanders, pe care l-am mai văzut în Moonlight și The Equalizer 2. Acțiunea are loc la Chicago. Review-urile de pe IMDb sunt cam dure, nota 7 de la mine.

Credeați că dacă ați văzut A Quiet Place și Bird Box ați terminat cu S.F.-urile în care nu ai voie să privești sau să vorbești pentru că te papă balaurul? Ei bine, v-ați înșelat. La pachet avem și The Silence (clar mai slab decât gemenii lui tocmai menționați), dar ok-ish overall. Merge cu popcorn. În distribuție îi avem pe Stanley Tucci, Miranda Otto (o știți din Homeland, mi-a plăcut acolo) și John Corbett (adică Aidan din serialul tradus la noi "Totul despre sex" - lol). Nota 6.

Hector ne prezintă un homeless jucat de Peter Mullan, un actor scoțian foarte bun, pe care îl știți cu siguranță din mai multe filme. Hector călătorește de la Newcastle la Londra pentru a petrece Crăciunul la adăpostul care-l găzduiește în fiecare an. Nota 7.

Pop Aye părea mai drăguț din trailer, dar este foarte slab și e un miracol că am rezistat până la capăt. Nota 4. Și astfel ajungem la filmele care didn't make the cut:


Prospect (low budget, nerealist pe mai multe niveluri și practic nu are nimic S.F. about it - poți să le scoți costumele de astronauți și nu se schimbă nimic în scenariu)

White Chamber (slab, slab de tot, mi-a fost jenă că l-am descărcat după numai 5 minute de vizionare)

And Then There Was Eve (se pare că mai nou există un fetish în cinematografie cu soții dispăruți subit, de data asta însă am rămas neafectat și ușor amuzat de cele două reviews de pe site - singurele la acest moment și ambele pozitive - srise de niște useri care n-au mai publicat alte cronici în afară de astea)


Weekend fain!


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?