Vi-l recomand pe Dan RadioStyle pentru "tips and hints" despre viață

Am descoperit în urmă cu câteva săptămâni un canal YouTube foarte fain, unde puteți viziona clipuri de 10-15-20 minute în care un anume domn din California vorbește despre viață, legea atracției universale și chestii de genul ăsta. Știu, există tone de învățători de acest tip "pe piață" și poate fi solicitant să-i descoperi pe aceia care sunt autentici și rezonează într-adevăr cu sufletul tău. În cazul meu Dan a bifat aceste căsuțe, ba mai mult, are un plus atât pentru stilul relaxat și amuzant în care prezintă, cât și pentru felul original în care își îmbracă clipurile într-un fel de, duh, radio style.

Dan poate fi urmărit pe site-ul personal, Twitter și evident pe YouTube, unde are un canal principal și un altul mai nouț

Câteva recomandări de clipuri:

Why Letting Go Works So Well (letting go = ignoring the fact it's not here now)

4 Simple Steps to Remove Doubts (foarte bun punctul 2 menționat acolo)


Are You Afraid This Won't Work (foarte bun pentru că explică aparentul paradox "cu cât ești mai atașat de un anume rezultat cu atât te îndepărtezi mai mult de el") și tot pe ideea asta avem și:

Too Much Attention On Our Manifestation Slows Us Down (stop noticing and focusing on the fact it's not here now -> this only creates even more of "it's not here now")


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele