Mind the App #61

Adică de pe Google Play adunate:

Pentru că sunt un leneș jenibilos care are nevoie de stimulente, mi-am instalat două aplicații de workout. Eh, pe prima dintre ele (Home Workout) o aveam de prin vară și cum nu m-am ținut de treabă (nu din vina aplicației) mi-am mai instalat recent una (7M Workout), care se pare că mă ține în priză mult mai bine. Este exact ce-mi trebuie mie la nivelul ăsta. Evident, ambele aplicații au jdemii de exerciții și combinații, pentru diverse grupe de mușchi, pentru începători și avansați.

Am și două aplicații foto noi. Pe ambele le-am luat pentru efectele particulare pe care le oferă, pentru că în rest sunt fidel de mulți ani unor apps despre care am mai vorbit. Lens Distortions adaugă o sursă de lumină fotografiilor, din orice unghi și de orice tip vrei tu. Uite, de exemplu în poza asta soarele nu e acolo unde ai putea avea impresia, ci "l-am adăugat" eu. Mai nou am descoperit Vimage, care adaugă efecte în mișcare (gen fum, ninsoare, ploaie, nori, abur și multe altele - dacă vă luați varianta plătită). E foarte faină combinația asta de stillness & movement în fotografii. M-am prostit deja pe temă aici și aici.

Bitmoji a înlocuit vechiul Bitstrips. Practic îți creezi un avatar cartoonish după chipul și asemănarea ta, pe care îl poți folosi în orice aplicație de chat de pe telefon, în loc de emoticons sau gifs. E ok să faci asta chiar și la 40+ de ani. 

Digidentity nu știu dacă v-ar fi de folos la o adică; eu mi-am instalat-o pentru că am avut nevoie să-mi confirm identitatea pe un site guvernamental și de altfel chiar site-ul în sine m-a ghidat către acest app.

Încheiem cu două aplicații cu teme Android (sau mai exact Huawei). Mă plictisesc teribil de repede de wallpapers și icons așa că le reciclez o dată la câteva zile. Prin urmare pentru unul ca mine Huawei Themes și Themes for Huawei sunt fix ceea ce trebuie.

Have fun!


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele