Cerșeală de followers pe Instagram

Puteți pronunța Inștăgram, ca Ronaldo. Hahah. Dar nu despre asta e vorba. Sunt sigur că dacă sunteți activi pe Insta ați remarcat că zilnic primiți follow de la tot felul de necunoscuți care a doua zi vă dau unfollow. Sincer, îi compătimeam gândindu-mă cât timp pierd să caute prin listă persoanele cărora au dat follow (în speranța că primesc follow back) pentru a le da unfollow. Dar am aflat că există un progrămel care face asta și am senzația că acum îi compătimesc și mai mult!

Chiar mă amuz uneori atunci când mă trezesc cu un nou urmăritor aiurea așa, prin urmare prefer să-i trimit persoanei un mesaj privat. "Bună. Ne cunoaștem?" Și întotdeauna reclam profilurile spam, care de regulă sunt șterse de către admini. E bine totuși că Instagram tocmai a anunțat că va face curățenie în curând

În orice caz, rămân la părerea că Insta e mai sexy decât Facebook. Iar Twitter nu a reușit să mă prindă niciodată (de altfel Twitter e util numai dacă ești persoană publică sau dacă vrei să urmărești persoane publice). Pentru că sunt extrem de simandicos, îmi mențin numărul de profiluri pe care le urmăresc pe Insta la un minim istoric (sub 40 momentan), la fel ca și amicii de pe Facebook. Pe bune, sunt foarte puține persoanele sau paginile care reușesc să-mi mențină interesul constant pentru mai mult timp.

Vedeți, în cazul meu e simplu: nu mă interesează să adun fake followers și nici nu am nevoie de o aplicație pentru a le da unfollow; o fac chiar eu!

petapixel.com

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?