Ada Milea în concert la Londra!

Eh, evident că nu a cântat la The O2 și nici pe Wembley. A strâns și ea câțiva bărzăuni nostalgici într-o sufragerie și aia a fost. Sunt însă profund revoltat că-mi tot apare în feed-ul de pe YouTube în ultima vreme. Cred c-am intrat într-un cerc vicios, pentru că din curiozitate bolnavă am dat click pe câteva clipuri cu această Sinéad O'Connor a României care pare la fel de luată cu sorcova încât ne va anunța și ea în curând că s-a convertit la Islam

Come on, boss. Ada e genială! Și funny! I love Ada. Ada rocks!

Să mori tu că nu ești acel bășit pretențios care numește geniu orice ciudat lipsit de sare și piper doar pe ideea că dacă e bizar și gloata nu-l pricepe înseamnă că e genial? Și te juri pe cravata de pionier că nu te interesează deloc prezentarea unui mesaj, fie el genial, și că accepți bucuros să mori de repulsie și de plictis doar pentru a recepta acel mesaj care ar putea fi livrat în atâtea alte forme mult mai prezentabile?

Hai că n-am vorbit prea alambicat. Dacă o "înțelegi" pe hermafrodita asta de mai jos (brrrr) cu siguranță ai priceput și ce am zis eu mai sus.


Disclaimer! Some viewers may find the following images disturbing!


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?