Monday, 19 November 2018

Ada Milea în concert la Londra!

Eh, evident că nu a cântat la The O2 și nici pe Wembley. A strâns și ea câțiva bărzăuni nostalgici într-o sufragerie și aia a fost. Sunt însă profund revoltat că-mi tot apare în feed-ul de pe YouTube în ultima vreme. Cred c-am intrat într-un cerc vicios, pentru că din curiozitate bolnavă am dat click pe câteva clipuri cu această Sinéad O'Connor a României care pare la fel de luată cu sorcova încât ne va anunța și ea în curând că s-a convertit la Islam

Come on, boss. Ada e genială! Și funny! I love Ada. Ada rocks!

Să mori tu că nu ești acel bășit pretențios care numește geniu orice ciudat lipsit de sare și piper doar pe ideea că dacă e bizar și gloata nu-l pricepe înseamnă că e genial? Și te juri pe cravata de pionier că nu te interesează deloc prezentarea unui mesaj, fie el genial, și că accepți bucuros să mori de repulsie și de plictis doar pentru a recepta acel mesaj care ar putea fi livrat în atâtea alte forme mult mai prezentabile?

Hai că n-am vorbit prea alambicat. Dacă o "înțelegi" pe hermafrodita asta de mai jos (brrrr) cu siguranță ai priceput și ce am zis eu mai sus.


Disclaimer! Some viewers may find the following images disturbing!