Muviz #472

Adică de pe ecrane adunate:

amazon.com
Hai să începem cu Nancy, o dramă relativ previzibilă dar emoționantă, bine construită și jucată. Aplauze pentru Andrea Riseborough, care joacă foarte bine un rol de ciudățică, cât și pentru J. Smith-Cameron și Steve Buscemi. Nota 7+. 

Mary Shelley ne prezintă povestea scriitoarei adolescente care i-a dat naștere lui Frankenstein în urmă cu vreo două secole. Dacă vă plac aceste British period dramas, filmul ăsta poate fi pentru voi, deși e cam plicticos pe alocuri. Elle Fanning ne demonstrează încă o dată că și-a lăsat sora mai mare în urmă. Nota 7.

Continuăm rolurile feminine reușite (yes, feminism baby!) cu Leave No Trace, în care am remarcat-o pe Thomasin McKenzie (ființa are exact același nume și în film). Ea face echipă foarte bună cu foarte capabilul Ben Foster. Filmul te lasă cu mai multe întrebări fără răspuns, dar face asta asumat. Cred că e suficient să citiți synopsis-ul și cronicile ca să vă decideți să vedeți acest film și să aflați care-i faza cu tatăl și fiica deveniți oamenii pădurii. Nota 7.

Bad Samaritan pleacă de la o premisă destul de bună însă pe parcurs devine tot mai tras de păr. Meh. Nota 6 cu indulgență.

Upgrade este un sefeluț ușurel, antrenant și destul de reușit overall. Actorul principal seamănă izbitor cu Tom Hardy. Nota 6 (că deja are rating prea mare pe IMDb).

Winter Ridge este un thriller britanic prost. Mda, rar vezi un film atât de slab tras pe meleagurile astea. Peisajele sunt foarte faine, numai că ai nevoie de mult mai mult pentru a crea un film bun. Nota 5 cu indulgență.

Încheiem cu 3 filme la care nu m-am uitat până la capăt. Și vreau să încep cu al 4-lea film consecutiv pe care nu rezist să-l văd în care Joaquin Phoenix e actorul principal. Așa că fuck you, Phoenix, deja nu mai pot cu prostiile în care joci. Păcat de talentul tău. Mergem mai departe cu Hold the Dark, atât de lipsit de noimă încât mi-am băgat picioarele când mai erau doar vreo 25 de minute din film. Chiar nu-mi mai păsa cum se termină. Iar Sweet Country este un western australian care reușește să te plictisească de moarte din primele scene, așa că la ăsta am renunțat și mai repede.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele