Dacă ai depășit o anumită vârstă și încă prestezi într-un boyband atunci ai o problemă

Ce vârstă să fie aia? 25? Bine, hai, 30. Cu mare indulgență! Din păcate constat că se poartă chestia asta chiar și pe la 40 de ani sau mai bine, ceea ce este foarte trist. Te-ai aștepta ca un artist matur (sau un mascul în toată firea, putem delimita profesia de om în cazul ăsta) să nu se mai preteze la a-și câștiga existența din muzici și dansuri pentru adolescente, alături de alți 3-4 fătălăi expirați ca și el. Dar cu toate astea uite că Take That încă există (i-am văzut chiar eu live anul trecut în Hyde Park, la un event cu mai multe trupe), Boyzone de asemenea și, mai nou, tocmai aflu că Westlife se reunește. Lol.

"A boy band (or boyband) is loosely defined as a vocal group consisting of young male singers, usually in their teenage years or in their twenties at the time of formation, singing love songs marketed towards young women. Being vocal groups, most boy band members do not play musical instruments, either in recording sessions or on stage."

Hai că mai trebuie să reunim East 17 și NKOTB și practic am readus toate boyband-urile din anii '90 din nou în prim plan. Te-ai fi gândit că în mai bine de două decenii scurse de când se prosteau pe scenă și pe ecrane acești domni care se apropie de 50 de ani ar fi trebuit să știe mai bine. Dar asta e piața acum, ăsta e nivelul acestui deceniu extrem de sărac în muzică și filme de calitate și tot ce ține de artă și cultură în general.

Așadar fetelor, vești bune! Trupele boyband pe sunetele cărora care ați fost concepute încă există!

evoke.ie

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele