Mergeți la referendumul "familiei tradiționale"?

De la distanță așa înțeleg că laba asta de referendum reprezintă inițiativa bisericoșilor, care vor să modifice o definiție din DEX pentru ca astfel să poată modifica și legea pentru a interzice mariajul gay? (fuck me) Și mai aud că întrebarea de la referendum e cam ambiguă și multă prostime habar nu va avea ce va vota? În fine, mă pot înșela, habar nu am, nu asta contează. Eu vreau să vă întreb altceva.

Da, știm, vrei să ne întrebi dacă suntem de acord cu mariajul gay! 
Și da, suntem! Susținem egalitatea și toleranța! Ole!

Nope, nu asta vreau să întreb. Ce cred eu despre căsătoriile gay am atins pe scurt aici. Pe scurt pentru că mă lasă rece.

Mie alt debate mi se pare mult mai interesant și mai sănătos decât ăsta cu căsătoria între homos și lesbos. Anume: ar trebui să permitem unui cuplu gay să adopte copii? Am vorbit și despre asta aici. Desigur, întâi trebuie să decizi dacă-i lași să se însoare și abia apoi vezi cum e cu adopțiile, dar eu nu sunt parlamentul României ci doar chibițez pe un blog.

Așadar, tu ești de acord cu adopțiile făcute de cuplurile gay?

Și ca să nu fiu prea off-topic relativ la titlu să mai spun și că (surprise surprise) eu nu m-aș duce la referendumul ăsta nici plătit.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"