O familie de indieni a fost dată jos din avion pentru că orăcăia copilul

Sincer, ați auzit ceva mai oripilant? Atâta cruzime? Este strigător la cer! Pe bune, cum să terorizezi cu urlete de copil răzgâiat nevinovații pasageri?  Da, chiar m-a uns pe suflet știrea asta, în condițiile în care am abordat și eu ideea copiilor pe care i-aș interzice din avioane și, on top of that, nu suport țiganii indienii

Cunosc genul ăsta de copil exasperant. E peste tot. Urlă ca posedat, de-ți sparge creierii și de la 30 de m distanță, iar părintele idiot nu-l poate liniști. Pentru că așa l-a obișnuit și acum copilul a ajuns să i se urce în cap. Și pentru că n-ai cum să pedepsești plodul nesuferit, îi pedepsești părinții. Așa trebuie să stea lucrurile. Deranjezi -> plătești. În cazul ăsta marș din avion cu al tău isteric copil cu tot.

Desigur, ce altceva putea să facă indianul muist după ce a fost dat jos din avion cu tot neamul lui? A dat-o pe rasism. Că așa se face acum. Exceptând cazul în care ești bărbat caucazian straight (absolut paradoxal cea mai defavorizată categorie), o poți da întotdeauna pe discriminare. "Vai, sunt gay și nu mă suportă! Oh, sunt femeie și mi-a pus mâna pe cur! Sunt travestit și nu-mi îmbrățișează colorata libertate! Sunt negru, deci clar e rasist dacă se ia de mine! Sunt vegan și mă ia la mișto că mânânc frunze! Sunt profund atacat și ofensat!"

Și tot așa. Practic rămân puține categorii de umanoizi cărora la poți spune că sunt muiști și proști (atunci când chiar sunt muiști și proști) fără să ți se reproșeze că te fapt te iei de cât de neagră le e pielea sau pe cine fut. 

Lăsând cocălărimea de pe cursele low cost la o parte, incidentul ăsta de mai sus m-a convins practic să vin cu British Airways acasă de Crăciun. 


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele