Ce seriale mai urmărim #9

amazon.com
Am descoperit Sharp Objects cu Amy Adams în rolul principal și după primele două episoade consider că m-a prins destul de bine. Good acting, good story, mai multe teme care se întrepătrund (thriller, dramă, eterna temă a întoarcerii acasă în orășelul provincial unde timpul stă în loc etc.). Acest prim sezon este în plină desfășurare și va avea 8 episoade.The Sinner (despre care v-am povestit aici) a revenit cu sezonul 2, care a început aproape la fel de șocant ca și primul. Bill Pullman (cu adevărat un actor subestimat) își păstrează rolul principal, dar de data asta lucrează la un alt caz și Jessica Biel nu mai apare.

M-am apucat și de La casa de papel, un serial spaniol despre un jaf la o bancă. Au apărut deja primele două sezoane și se anunță un al treilea pentru la anul și deși serialul are cronici la superlativ eu nu mă declar pe deplin convins după primele 3 episoade văzute. Mi se pare cam over the top, puțin verosimil și îmi lasă impresia că se căznește prea mult să pară un film deștept. Și nu m-a cucerit prin niciun personaj cu care să empetizez cât de cât. O să văd dacă rezist până la final.

Uite, de exemplu am încercat și Yellowstone cu Kevin Costner și m-am prins din primele 20 de minute că nu e ce trebuie pentru mine.

Iar în cazul în care n-ați aflat, producătorii Homeland au anunțat că următorul sezon (care apare la anul în iunie) va fi ultimul. Tot ultimul (și mult mai scurt ca de obicei) va fi și în cazul House of Cards; acesta va debuta (fără Kevin Spacey, ce idee idioată) pe 2 noiembrie. Spacey însuși era House of Cards, fără el mi-e greu să cred că va ieși ceva spectaculos.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"