The Heroes Return. Again!

În urmă cu 11 ani am scris aici pe blog (da, wow, de atâta vreme aberez aici la gazetă) un articol despre unele dintre cele mai celebre personaje ale filmelor de acțiune care, la vremea aia, reveneau pe ecrane după mult timp cu noi episoade. Bruce Willis tocmai îl reînvia pe greu de ucisul John McClane în Die Hard 4, iar Stallone anunța că va reveni cu Rambo 4 după ce tocmai turnase încă un Rocky. Eu scriam pe blog fără diacritice și în stil "pișatul boului", locuiam la București și habar n-aveam că doi ani mai târziu mă voi muta la Cluj și nici că voi comenta câteva mii de filme aici pentru voi. 

Am vrut doar să setez pe scurt niște mici repere în timp, pentru că atenție mare, amigos, toate aceste personaje de poveste vor reveni în curând pe marile ecrane, de la Rocky la Rambo și de la Terminator la John McClane! Sunteți pregătiți? Hai să le luăm pe rând.

Terminator 6 se va lansa la anul, cu Arnold și Linda Hamilton printre actori. Filmul va fi produs (nu regizat de data asta) de James Cameron. Cei trei au făcut o super echipă în clasicul Terminator 2 din 1991. Detalii despre noul film aici. Au trecut 34 de ani de la primul Terminator, iar Arnold are acum 70 de ani.

yahoo.com

Rambo 5
va apărea tot la anul. Mai multe detalii aveți aici. Au trecut 36 ani de la clasicul Rambo 1 (First Blood), iar Stallone are acum 72 de ani. Asta nu-l împiedică să lanseze și un nou film din seria Rocky, numit Creed II, la 42 de ani (holy shit, patrujdoi) de la legendarul Rocky 1. Stallone îl va juca pe Rocky Balboa, evident, dar e băiat cuminte acum: doar antrenează, nu mai urcă în ring. I mean, hell yeah, for fuck's sake! Trebuie să spun, ca o părere personală, că s-a descurcat de minune pe parcursul acestei serii, atât ca actor cât și ca scenarist, reușind să nu bată apa în piuă și să nu exagereze. Valabil și în cazul ultimului Rambo.

screenrant.com

Am lăsat la final seria mea favorită, deși e greu să-ți alegi preferatul dintre toți eroii fictivi din copilărie. Au trecut doar câteva zile de când pagina Facebook a site-ului IMDb aniversa cei 30 de ani scurși de la lansarea primului Die Hard. Nu se știe clar când va apărea al 6-lea film al seriei, dar se zvonește că se va numi Year One, iar Bruce Willis (care are acum 63 de ani) a vorbit un pic despre aici. Cert e că se va face și ar fi bine să iasă mai bine ca Die Hard 5, care a fost o dezamăgire (cu toate astea am văzut filmul o dată la cinema și încă de vreo două ori acasă, așa mare fan sunt).

Yippee-ki-yay!
hypebeast.com

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?