Muviz #460

Adică de pe ecrane adunate și printre meciurile de la World Cup strecurate:

joblo.com
The Leisure Seeker e făcut după un roman și bineînțeles că toți ăia care au citit cartea înjură acum filmul. Eu nu am citit cartea și pot spune că am fost surprins plăcut de către film. Avem aici într-un fel sau altul povestea părinților noștri, jucați de minunații Donald Sutherland și Helen Mirren, alături de care călătorim pe drumuri și prin viață cu o dubiță din anii '70. Nota 7+. 

Nu vi se pare că se fac prea mult filme despre gay în ultima vreme? Măcar nu toate sunt proaste, recunosc. Uite, Love, Simon este un teen gay movie. Probabil putem inventa un nou gen. Ah, sau cum era aia, coming of age! Actorul din rolul principal e destul de bun; tot așa o remarc și pe Alexandra Shipp, care-mi mai plăcuse recent într-un alt film. Nota 7. 

Trecem la două filme cu Rosamund Pike. Beirut aduce cu Homeland și nu dă rău deloc cu Rosamund și Jon Hamm în rolurile principale. Ai putea crede că e caz real, dar nu e cazul, ca să zic așa. O poveste adevărată veți găsi însă în 7 Days in Entebbe. Ambele filme sunt setate pe eternele conflicte din Middle East și le acord nota 7, cu un plus totuși pentru Beirut. 

Pentru că n-am spus niciodată nu unui no-brainer "de calitate", recunosc că m-am uitat fără probleme la Rampage, un fel de Friendly Gorilla vs. Big Wolf sau Huge Gorilla meets Enormous Crocodile (dacă mai știți filmele din seria asta oribilă). Eh, Rampage nu e chiar atât de prost și chiar îi acord nota 6 ținând cont de faptul că e un no-brainer asumat iar efectele sunt chiar mișto realizate (puteți vedea fascinantul Chicago făcut praf). 

Am încercat să mă uit și la Paul, Apostle of Christ dar după vreo 35 de minute tot nu înțelesesem ce vrea filmul ăsta de la mine. Nu avea o direcție clară așa că am renunțat.

Ta-ta.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?