Diferența dintre Messi, Ronaldo și Maradona

Strict din punct de vedere sportiv vorbind, Messi este un fotbalist mai bun decât Ronaldo. Mai mult, în timp ce cocalarul portughez se ține de mizerii din astea de pizdă fandosită, micuțul argentinian putea fi văzut aseară în minutele de prelungire făcând eforturi să rămână pe picioare și să să lupte pentru minge, la o fază la care 9 din 10 atacanți ar fi căzut, cerșind un penalty.

Iar atunci când, lovit fiind, a căzut într-o altă fază și ar fi putut rămâne acolo văitându-se, trăgând de timp în minutele de prelungire, Messi s-a ridicat și a reluat jocul. În timpul ăsta El Pibe de Oro împărțea nonșalant mui prin tribună, arătând tuturor că nu a fost doar un fotbalist sub nivelul lui Messi (să fim serioși, a strălucit doar vreo 4-5 ani într-un fotbal jucat cu o viteză sub cel de acum), dar este și un țărănete drogat care nu a avut niciodată nimic din noblețea lui Lio.

Cred că sportivii pe care-i admiri spun câte ceva la o adică despre tine ca om. E oarecum ca la faza cu "spune-mi cu cine te aduni ca să-ți spun cine ești".

Păi da, bă, ai luat niște faze la întâmplare și le-ai plasat cum ai vrut tu într-un context favorabil lui Messi!

Nicio problemă. Găsiți voi alte faze atunci.

sbnation.com

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?