Ce seriale mai urmărim #8

Hai să vorbim pe scurt despre 4 seriale britanice și unul argentinian. 

firstpost.com
Collateral este de fapt o mini serie din 4 episoade care o au pe Carey Mulligan în rolul principal. Gata cu clasicele ei roluri de timidă, Carey face un rol cocky aici. Acțiunea are loc la Londra și tratează niște subiecte foarte actuale, cum ar fi imigranții și refugiații. Apropo, zilele trecute l-am văzut pe Marcus Mumford la o țigară în fața Church Studios, aici peste drum de mine. Nu eram sigur că e el, dar văzând postarea asta pe pagina Insta a trupei am realizat că băieții înregistrează de zor în Crouchie. Marcus este soțul lui Carey Mulligan.


The Terror este un serial produs de Ridley Scott, care tocmai a debutat în forță cu primul sezon. Se bucură de cronici extaziate și prezintă într-adevăr toate premisele unui serial foarte captivant, însă nu m-a convins pe deplin după primele 3 episoade pe care le-am văzut. Ceva lipsește deocamdată, dar îl voi urmări în continuare.

Un serial la care am renunțat însă după primele 20 de minute ale primului episod este Patrick Melrose, cu Benedict Cambărbaci în rolul principal. Totul era over the top, de la scenariu la acting. Not for me. Niciodată nu mi-au plăcut chestiile care încearcă prea mult să impresioneze.

Am văzut primele două episoade (și aștept să apară al treilea, probabil ultimul?) din A Very English Scandal, cu Hugh Grant într-un neașteptat de reușit rol principal. Cazul este real: un politician proeminent din anii '60-'70, mai gay el așa de fel, se combină cu un fătălău obscur și asta îi va ruina cariera politică. Într-unul din rolurile principale îl puteți remarca pe Alex Jennings din The Crown (uite, el chiar pare gay, dar important este că e un actor bun).

Încheiem cu serialul tras la Buenos Aires, El Jardín de Bronce. Am aflat de el pe blogul lui Adrian Georgescu, am văzut primele trei episoade și pot spune că m-a prins. Sud-americanii fac filme bune (când nu se țin de telenovele). Cred că e de ajuns să citiți synopsis-ul și veți deveni și voi interesați.

Toate astea în timp ce mai am o groază de văzut din Vera și n-am terminat încă The Deuce.

Ta-ta.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele