Muviz #455

Adică de pe ecrane adunate:

Aus dem Nichts e un film despre o femeie care-și pierde soțul și băiețelul într-un atentat în Hamburg, iar din acel moment singurul ei scop în viață devine răzbunarea. Diane Kruger se prezintă foarte bine în rolul principal. Nota 7+. 

nowtoronto.com

Spinning Man
ni-i prezintă pe Guy Pierce și Pierce Brosnan în rolurile principale și te face să ghicești de la început până la final dacă profesorașul jucat de Guy se dă într-adevăr la eleve sau nu. Completând seria actorilor britanici am revăzut-o și pe Minnie Driver (născută aici în zonă la Finsbury Park). Nota 7.

Și dacă tot e pe bază de englezoi, Rebecca Hall și Dan Stevens sunt actorii principali din Permission, un film tras la New York, care încearcă să dezbată subiectul monogamiei. În alte roluri: Gina Gershon (cam la apusul epocii în care poate juca roluri de milf), Jason Sudeikis și Morgan Spector, pe care l-ați putut remarca în cel mai recent sezon Homeland. Aflu acum că Morgan și Rebecca Hall sunt căsătoriți; în film gagiul este gay însă. Nota 6+.

Am luat It Comes at Night mai mult pentru Riley Keough, pe care v-am pomenit-o data trecută. Duduia nu se face remarcată aici, dar filmul reprezintă un thriller reușit, cu ceva accente horror. Te ține în suspans până la final fără să-ți spună care e bau bau-ul. Nota 7.

Și apropo de horrors, Winchester nu m-a convins, ba chiar m-a făcut să mă întreb ce caută Helen Mirren și Jason Clarke într-un astfel de film. Inspirat din real events cică. Lol. Nota 5.

La Gone Are the Days n-am rezistat, e un western prea încet și plictisitor. 

Ta-ta.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Early Signs of a Midlife Crisis: Mi-am luat PlayStation

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)