Muviz #455

Adică de pe ecrane adunate:

Aus dem Nichts e un film despre o femeie care-și pierde soțul și băiețelul într-un atentat în Hamburg, iar din acel moment singurul ei scop în viață devine răzbunarea. Diane Kruger se prezintă foarte bine în rolul principal. Nota 7+. 

nowtoronto.com

Spinning Man
ni-i prezintă pe Guy Pierce și Pierce Brosnan în rolurile principale și te face să ghicești de la început până la final dacă profesorașul jucat de Guy se dă într-adevăr la eleve sau nu. Completând seria actorilor britanici am revăzut-o și pe Minnie Driver (născută aici în zonă la Finsbury Park). Nota 7.

Și dacă tot e pe bază de englezoi, Rebecca Hall și Dan Stevens sunt actorii principali din Permission, un film tras la New York, care încearcă să dezbată subiectul monogamiei. În alte roluri: Gina Gershon (cam la apusul epocii în care poate juca roluri de milf), Jason Sudeikis și Morgan Spector, pe care l-ați putut remarca în cel mai recent sezon Homeland. Aflu acum că Morgan și Rebecca Hall sunt căsătoriți; în film gagiul este gay însă. Nota 6+.

Am luat It Comes at Night mai mult pentru Riley Keough, pe care v-am pomenit-o data trecută. Duduia nu se face remarcată aici, dar filmul reprezintă un thriller reușit, cu ceva accente horror. Te ține în suspans până la final fără să-ți spună care e bau bau-ul. Nota 7.

Și apropo de horrors, Winchester nu m-a convins, ba chiar m-a făcut să mă întreb ce caută Helen Mirren și Jason Clarke într-un astfel de film. Inspirat din real events cică. Lol. Nota 5.

La Gone Are the Days n-am rezistat, e un western prea încet și plictisitor. 

Ta-ta.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"