Sper că nu ești atât de prostuț încât să aderi la #DeleteFacebook

Alright, avem un nou scandal în social media. A transpirat vestea că Facebook ne-a folosit iar datele personale, de data asta pentru a manipula niscai alegeri (nu cunosc prea multe detalii și nu mă interesează, am prins doar ideea de bază). Dacă vreți să aflați mai multe intrați aici. Și imediat s-a ofuscat toată planeta virtuală, generând astfel această campanie numită #DeleteFacebook (pe care eu, un clarvăzător fiind, am intuit-o din urmă cu aproape 4 ani - glumesc). 

Acu' serios vorbind, eu ce să zic, că-i în regulă și legal ce au făcut lăbarii de la Facebook? Evident că nu. Dar stai așa, bă.

Ești prost? Abia acum ai realizat că Facebook te manipulează și îți folosește datele personale cum vrea mușchiul lui Țucănbărg? Abia acum te-a lovit revelația?

Lol. Asta era clar de la începutul începuturilor. Prin urmare este cel puțin idiotic să te apuci să o arzi cu #DeleteFacebook abia acum. Păi cum ce e de făcut atunci? Uite aici niște sfaturi de la foștii mei colegi (big like pentru ăla legat de unfriend). Iar în rest, dacă nu ești o persoană publică și nici nu faci business pe Facebook, zic să stai liniștit și să-ți vezi de ale tale. Că-l doare pe Țucănbărg în penis de pozele tale de la sală și de manelele pe care le asculți. Și chiar de nu l-ar durea, recunoaște că oricum nu poți renunța la dependența asta doar pentru că te spionează și te manipulează unii din când în când.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele