Sanda își va lansa o carte. De identitate.

Știam de ceva vreme și mă mâncau degetele să vă zic, dar până azi n-am avut voie. Sanda Nicola își va lansa în curând volumul Carte de identitate, ocazie cu care și-a pus la punct o nouă pagină Facebook și își va relansa blogul, cam după vreun secol așa. Ca prieten al Sandei, blogger la rândul meu și chiar pseudo-autor publicat, nu am cum să nu fiu entuziasmat de acest proiect; el va presupune mai multe lucruri pe care urmează să le descoperim. Abia aștept să primesc cartea și voi reveni cu un review după ce o citesc. Apropo, i-am zis în glumă Sandei că trebuie să mă cheme să vorbesc la lansare, că doar ea a fost invitatul de onoare la lansarea mea de la Cluj din urmă cu 8 ani.

Sanda, la final o întrebare: de ce e listată cartea la categoria "adult" pe storiabooks.ro? Că nu mă lăsa WiFi-ul să accesez pagina, se gândea la prostii!

"Știam că voi scrie și despre anii în care m-am luptat cu atacurile de panică, de multe ori în fața camerelor de luat vederi, și că voi încheia cu un capitol despre infertilitate. Iar toate relatările astea de ordin personal se vor intercala cu relatări de presă, pentru că așa am trăit eu o jumătate din viață, alergând gâfâind de acasă la muncă, de la o filmare la alta, de la check-in la poarta de îmbarcare cu numele meu strigat tare la microfon să mă grăbesc ”passenger Sanda Nicola…”, fugeam de la un dezastru personal la unul mondial, concentrându-mă adesea prea mult pe dramele altora pentru că pe ale mele nu știam de unde să le apuc, așa că fugeam în continuare…"

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele