Oscarurile sunt prea albe și mintea unora prea colorată

Pe bune, cum poți posta un astfel de articol pe site-ul CNN? În momentul în care l-am văzut am dat unfollow paginii Facebook a postului de știri. Chiar nu mai pot cu mizeriile astea. Oscarurile sunt prea albe? Păi să-i spună careva imbecilului care a scris articolul și căruia i-a dat corectitudinea politică pe nas curgându-i în ciorbă ca niște muci puturoși că 77% din populația SUA este formată din white americans. Deci, boule, pur statistic vorbind e mai greu să câștige Oscarul o dudă. 

Doi la mână, de ce presupui că dacă un negru nu ia un premiu asta înseamnă neapărat rasism? Te-ai gândit că poate pur și simplu nu-l merită? Ah, stai, dar totuși au luat și negrii Oscaruri. Unul dintre ei chiar duminică seară, pentru scenariul adaptat al unui horror ca alte 200 care au fost scoase anul trecut.

L-a meritat? Chiar nu. Pur și simplu au umplut filmul ăla de nominalizări (printre care au avut tupeul să strecoare și una de rol principal pentru băiatul ăsta din poză) tocmai din prea multă corectitudine politică, futu-i ceapa mă-sii astăzi și mâine de rasă înapoiată ce suntem! Pentru că nu știm să păstrăm un echilibru. Pentru că cerșim atenție, pozăm mai întâi în victime apoi în cele mai elevate și corecte spirite. Și din anumite puncte de vedere ne întoarcem în anii '50-'60, când discriminam pe bune negrii. Acum însă păcătuim în cealaltă extremă.

Dar hai să le dăm dracului de Oscaruri, d-aia nu mai putem noi!

Eh, din păcate aici nu e vorba numai de niște nenorocite de premii. Problema e de fond și va deveni tot mai gravă dacă nu oprim cumva cocoloșirea în exces a negrilor, a poponarilor, a pizdelor emancipate și, în general, a tuturor acestor ipocriți care de fapt se bat cu pumnul în piept că sunt diferiți, în timp ce impun prin forță coercitivă să fie tratați la fel. Pe bază de corectitudine politică și nicidecum pe merit.


Și ca să revenim de unde am plecat, să spui că Oscarurile sunt prea albe e rasisim în toată regula, după dicționar.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Top stereotipii imbecile ale iubitorilor de maidanezi