Muviz #452

Adică de pe ecrane adunate:

Sorry, hun, țâțele nu te salvează de data asta.
Așteptam cu interes Molly's Game însă n-am fost impresionat; prea lung și în același timp prea dat pe repede, cu un subiect relativ obositor și nu foarte interesant. Jessica Chastain se prezintă bine, dar nu strălucit; pe alocuri mi-a lăsat impresia că și ea era plictisită de povestea asta (una reală de altfel). Nota 7 și un meh.

Cred că știți că Ridley Scott l-a scos repejor pe Kevin Spacey din distribuția filmului All the Money in the World, pentru a-l înlocui în ultima clipă cu deja expiratul Christopher Plummer. Să-l dăm afară și să-l ardem pe rug pe poponarul ăsta prefăcut! În fine, nu știu dacă a fost o idee strălucită. A fost convenabil totuși că Plummer n-a avut nevoie de machiaj, fiind mult mai apropiat de vârsta personajului. Michelle Williams îmi plăcea foarte mult într-o vreme dar de la un timp nu mă mai convinge. Cine știe, o fi fost plictisită pentru că a trebuit să refilmeze scenele din care l-au scos pe Spacey. Mark Wahlberg nu dezamăgește nici de data asta, păcat însă că a trebuit să se vopsească pentru rol. But why? Nota 7 și un semi meh.

Mergem mai departe cu filmele care eșuează în a te impresiona, în ciuda distribuției și subiectului, cu The Commuter. Da, ați mai văzut filmul ăsta de acțiune cu Liam Neeson. De vreo 7 ori. Și asta chiar n-ar fi un lucru rău, numai că de data asta subiectul este implauzibil, sunt găuri majore în scenariu și trucajele se văd de la o poștă. Rușinică. În film le puteți remarca în cateva scene pe Vera Farmiga și pe Elizabeth McGovern din Downton Abbey. Nota 6.

The Boy with the Topknot s-ar putea să nu vă transmită multe, dar dacă locuiți în UK îl veți privi cu alți ochi. Filmul spune povestea unei familii de imigranți indieni, vorbește despre tradițiile lor, despre cum au încercat (sau nu au încercat) să se integreze aici și te pendulează între Wolverhampton și Londra. Mai mult decât atât, chiar acum aflu că avem și aici un caz real. Pe actorul principal, Sacha Dhawan, îl știam din Mr Selfridge, iar partenera lui din film, Joanna Vanderham, e o tipesă de urmărit. Nota 7.

Uite, ai putea avea impresia că și Sidney Hall îți prezintă un caz real, dat nu-i așa. Și păcat că nu e, pentru că ăsta-i genul ăla de film făcut în așa fel încât, dacă nu s-a inspirat din realitate și e 100% fictiv, denotă că realizatorii s-au scremut prea mult încercând să fie originali. Puștiul din rolul principal, Logan Lerman, e de viitor, iar Elle Fanning m-a convins încă o dată că e deja mai bună decât sor-sa. Însă filmul e de nota 6.

Dacă aveți chef de un thriller ușurel, uitați-vă la Small Town Crime. Altfel nu vă bateți capul. Nota 6 cu indulgență. Tot ușurel e și Josie, de fapt ăsta e clar numai pentru mințile odihnite. Actrița principală se achită totuși foarte bine de rolul de puștoaică fatală (cică e vedetă din Game of Thrones, dar eu sunt probabil singurul umanoid care nu a urmărit acest serial, so I wouldn't know). Nota 5.

Cumva The Greatest Showman m-a păcălit în trailer, pentru că nu-ți arată scenele inepte cu actori cântând (da, e musical), așa că l-am luat, sperând că n-o fi chiar așa de miuzicăl. Dar după 5 minute i-am dat delete. Începuse un puști să cânte pe plajă, în timp ce aburea o puștoaică. Nu pot cu așa ceva, sorry.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre noile albume Byron și Kumm (altfel spus: Așa Da - Așa Nu)