Trăim în era în care moda a devenit o p*lă, la propriu și la figurat

Abia mă trezisem și puneam de cafea când am primit un link de la Alex. "Boss, știu că dacă afli că ai pierdut asta te vei oftica, dar totuși eu îți trimit." Alright, văzând că e vorba de fashion știam că mă voi amuza, dar aveam să aflu totuși că e mult prea devreme for this kind of shit. Hai să ne uităm la câteva poze.

euronews.com
Da, ăsta este un penis ambulant, acoperit de un prezervativ. Avem și video aici.

euronews.com
Aici se pare că avem niște dudui acoperite de saci de rafie colorați și transparenți. Pentru efect, gagicile și-au pus niște pantofi ultimul răcnet din capete de porci. 

euronews.com
Uite și colecția "puiul la rotisor purtat pe cap", with matching colors. Asta chiar m-a făcut într-atât de curios încât am căutat poze de la alte evenimente similare, în timp ce mă întrebam așa tâmp dacă diverse alte civilizații din Univers ne urmăresc tăcut de la distanță ce cred oare ele despre noi.

Iată ce am găsit de anul trecut. Tot de la London Fashion  Week. 


sadanduseless.com (perfect titlul, zi că nu!)
Acest băiat pare supărat că l-a părăsit iubitul, prin urmare s-a vopsit cu marker-ul pe picioare și și-a tras o fundiță drăgălașă pe puțulică, ca să moară toți de oftică. Fuck the world!

sadanduseless.com
Desigur, este legitim să ne întrebăm dacă vreunul din pseudo-masculii de mai sus nu este cumva cel care l-a părăsit pe nefericitul desenat cu marker-ul. Dar de ce am face asta? Hai mai bine să le admirăm costumele, doar e vorba de modă aici! Oh, wait.. 

sadanduseless.com
Uite, acest domn (?) și-a îndesat cutia de bere pe sub ștrampii fishnet. Clever! Păi nu degeaba se plâng londonezii că nu-s destule tomberoane pe străzi. Recycle, baby. 

sadanduseless.com 
Bună. Ai cumva o foarfecă industrială la îndemână?

sadanduseless.com
Awww, how cute! Hai, nu fiți răutăcioși! De ce ai putea râde de băiatul ăsta? Te crezi mai bun ca el? De ce discriminezi? De ce afirmi că arta modernă și moda din zilele astea au luat-o cu totul razna? Știi oare ce a vrut să transmită de fapt autorul?

Dar totuși, unde te-ai putea îmbrăca așa? (alright alright, let's skip the "why" part) Probabil că numai la o paradă gay sau atunci când te duci să admiri sala imensă cu saci de cartofi de la Tate Modern

Art, baby. Nothing is too weird. Everything is allowed.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"