Noel și corul din Crouch End

Ce poți face vineri după-amiaza la muncă în afară de a te pierde din link în link pe YouTube? Nu prea multe. Și uite așa am dat peste colaborările dintre Noel Gallagher și un cor faimos de la noi din cartier (acuma nu că aveam nevoie de argumente suplimentare pentru a susține ideea că-i cel mai fain cartier londonez), numit chiar așa: Crouch End Festival Chorus

Auzisem că maestrul colaborase cu ei însă până acum nu intrasem în amănunte. De fapt tocmai urmăream un documentar despre primul album solo al lui Noel și la minutul 17:00 am dat peste bucata despre Crouch End Choir, relatată savuros chiar de către multimilionarul rockstar, care în imagini pare ușor stingher în acea căsuță din North London, printre localnicii cuminței ce repetă de zor cu o piesă de a sa rulând în fundal.

They give you a call and say "Well, we've got a choir practise on Tuesday. We've done some stuff. Do you wanna come over and listen to it?". I'm like alright. And you go to somebody's house, in a kitchen in Crouch End. There's actually someone's house, there's actual fucking pets in this house and kids watching telly. 😂

Din câte aflăm de pe Wiki, Noel este acum chiar unul dintre patronii acestui cor, alături de celebrul Ennio Morricone. Și după cum se vede au cântat împreună și în concert, nu doar prin studiouri sau prin căsuțele din Crouchie. Tare frumos a sunat.

Apropo, îți dai seama cât de mare a fost Oasis și când te gândești și-au permis să nu includă o piesă ca The Masterplan pe niciun album.
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Ridicolul forţos

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)