Muviz #439

Adică de pe ecrane adunate:

Cam slabă oferta de azi, dar hai să începem cu acest pulpfiction-esque Brawl in Cell Block 99, având în rolul principal un Vince Vaughn așa cum nu cred că l-ați mai văzut și multe momente WTF. Surprinzător de bun, nu vă lăsați păcăliți de începutul cam lent. Nota 7+.

Borg McEnroe cade în același păcat cu Battle of the Sexes, anume e făcut la modul prea dramatic. În orice caz, Salată de Boeuf joacă destul de bine în rolul excentricului John McEnroe. Nota 7. 

Blame ar fi putut fi mai captivant și un pic mai erotic, dar eșuează pe mai multe planuri. E cu liceeni și cu un profesoraș care se cam dă la eleve. Nota 6.

Și ajungem la un nou film cu dezastre apocaliptice, tras la indigo după celelalte filme cu dezastre apocaliptice din trecut și plin de toate clișeele imaginabile: Geostorm. Este probabil primul film care șifonează puțin Burj Khalifa și le așteptăm acum pe acelea care-l vor distruge complet. Românca Alexandra Maria Lara apare în film și nu pentru că am ceva cu ai mei compatrioți îi acord acestui Geostorm nota 5. 


Lămuriți-mă ceva, vă rog. Ne-am delectat în urmă cu câțiva ani cu acea serie horror interminabilă numită Saw, trasă de păr și reîncălzită de nu mai avea niciun dumnezeu. De ce au simțit ăștia nevoia să facă încă un episod acum, numit Jigsaw? Lol. Filmul este foarte prost și e jucat de actori proști. Pardon, slabi. Nota 4.

Încheiem cu 3 filme cu care nu mi-am pierdut vremea până la final. Lucky e genul ăla de non-poveste plictisitoare care primește aprecieri mai mult pentru faptul că actorul principal a murit între timp. Îl știți, se numea Harry Dean Stanton și de vreo 25 de ani juca numai roluri de boșorog la 90 de ani. În film apare și David Lynch într-un rol copy/paste după cel din Twin Peaks, în care joacă practic același personaj idiot și cam tare de ureche, cu același pseudo-umor pretențios dar stupizel.

N-am menținut steagul sus nici cu două British period dramas, deși mă dau în vânt după acest gen. Goodbye Christopher Robin e pentru copii, însă filmul în sine nu are pretenția asta. M-a plictisit teribil, deși e foarte bine filmat și actorii sunt foarte bine costumați. Dar asta nu e de ajuns. Iar Crooked House nici că mă putea interesa mai puțin, deși ar fi trebuit să mă mențină curios și cu sufletul la gură, fiind făcut după un roman al Agathei Christie. Actori interesanți, dar ăla din rolul principal nici că putea fi mai fad. No mystery, no nothing. Bine pa.


P.S. Am terminat Happy Valley și pot spune că m-a ținut captivat cât The Crown și Peaky Blinders la un loc. Vi-l recomand încă o dată.

immediate.co.uk

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"