Ce seriale mai urmărim #6

Am o singură nouă recomandare la capitolul seriale, dar chiar e una călduroasă. M-am apucat în weekend-ul ăsta de Happy Valley și am văzut primele 5 episoade pe nerăsuflate. Avem aici o combinație foarte reușită de thriller și dramă, cu acțiunea plasată în niște orășele din West Yorkshire, care mie îmi sunt foarte familiare (de la distanță), pentru că într-o vreme administram un cont pe zona asta și trimiteam traducători la spitale (am mai povestit pe temă).  

Actrița principală este Sarah Lancashire, pe care eu nu o știam și pot spune că face un rol excelent. În alte roluri le-am revăzut pe Charlie Murphy (am remarcat-o în The Foreigner apoi m-a cucerit în ultimul sezon Peaky Blinders), Sophie Rundle (tot din Peaky Blinders o știm, numai că în Happy Valley o omoară ăștia după numai 3 episoade) și Siobhan Finneran (am văzut-o în Downton Abbey și în serialul ăla tras la Loch Ness despre care am mai povestit).

Dacă nu aveți prea multe pe țeavă zilele astea apucați-vă de Happy Valley pentru că vă va prinde cu siguranță. Apropo, îl puteți vedea și pe Netflix. Au apărut doar două serii până acum, iar a treia va fi lansată abia la anul (da, în 2019), așa că îl veți găta repede. În rest, am terminat ultimele sezoane din Peaky Blinders și The Crown și aștept sezonul 7 din Homeland, care va debuta pe 11 februarie.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"