Muviz #433

Adică de pe ecrane adunate:


American Made ne prezintă un caz real, cu umor, oferindu-i în același timp lui Tom Cruise un rol foarte potrivit. Nota 7.

Edge of Winter aduce cu mai multe filme pe care le-am recomandat aici recent și este cu relații tensionate dintre tați și fii și rătăciri prin zăpezi. Tensiunea din film crește progresiv. Pe actorul principal îl știți din House of Cards. Nota 6.

Am luat Digging for Fire pentru feblețea mea Rosemarie DeWitt, însă filmul este cam sec, în ciuda distribuției interesante. Rosemarie joacă alături de actualul ei soț, dar și primul ei bărbat apare în acest film. Nota 5. Ron și Rosemarie apar împreună și în The Odd Life of Timothy Green, alături de alți actori interesanți, însă filmul este pentru copii și n-am rezistat la el. Apropo, cred că m-am prins de ce-mi place atât de mult Rosemarie: aduce foarte bine cu Elisabeth Shue.

Alte filme care m-au pierdut repede? Mult lăudatul Detroit, care va fi la Oscars probabil, m-a ținut în fața ecranului doar vreo 12 minute (părea un film documentar, cu zero characater development -> I couldn't care less) și The Humanity Bureau cu Nicholas Cage (că tot am pomenit-o pe Liz Shue și cei doi au făcut echipă în filmul care - vă vine să credeți? - i-a adus un Oscar lui Cage). Avem aici doar un alt reminder că atunci când îl văd pe acest actor în distribuție trebuie să spun pas pentru că filmul este foarte prost.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ridicolul forţos