Muviz #430

Adică de pe ecrane adunate:

Prima recomandare de azi se numește Suntan, adică un film grecesc interesant, care vă va duce cu gândul la vacanțe, la minunata Eladă, la femeile și bărbații care v-au plăcut dar care v-au respins și la faptul că europenii fac filme cel puțin la fel de bune ca americanii. Finalul e cam forțat și un pic sec, dar totuși acord un 7+ pentru acest film. 

Paris Can Wait (sau Bonjour Anne) este un road movie romance cu minunata Diane Lane în rolul principal, rămasă la fel de plăcută în ciuda anilor care au trecut și peste ea. După primele scene am crezut că filmul e făcut de Woody Allen, dar când colo ce să vezi: scenaristă și regizoare este venerabila Eleanor Coppola (soția lui Francis Ford), în vârstă de 81 de ani. Dacă la vârsta asta îți mai arde de scris scenarii și regizat filme și nu ești o babă cu batic care mai iese din casă doar la biserică ai toate respectele mele. Filmul e ușurel însă, așa de nota 6.

Se pare că Nicole Kidman și Colin Farrell o tot pun de filme împreună în ultima vreme. Unul dintre ele este The Beguiled, în care o droaie de muieri se bat pe falnicul nostru Colin în plin război civil american. Nota 6.

Acts of Vengeance este un thriller simpluț și tras de păr, cu Banderas în rolul principal, dar pe de altă parte am apreciat acest film pentru că nu-și propune să fie mai mult decât este. Și pe alocuri e chiar antrenant. Nota 6.

Deși avea premise foarte interesante, fiind setat în Londra victoriană, The Limehouse Golem nu a reușit să mă captiveze prin nimic și am renunțat să-l mai urmăresc. Plictiseală totală. Pur și simplu nu mă interesa ce se întâmplă, iar când vedeam scândura aia plată și insipidă cu pretenții de actor, pe nume Bill Nighy, îmi venea să-mi dau palme.

Până una alta vă urez weekend plăcut și mâine vă mai aștept cu o serie de filme.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ridicolul forţos