La taifas cu Noel Gallagher

Lista muzicienilor mei preferați nu e prea lungă, pentru că-s destul de pretențios. Dacă devin și mai selectiv și mă refer, de exemplu, la cei care nu m-ar plictisi niciodată cântând numai cu o chitară acustică, atunci rămânem cu Dave Grohl, Kelly Jones, Richard Ashcroft, Noel Gallagher și cam atât. Iar dacă îi rugăm să lase chitara jos și să stăm la povești, atunci mă tem că doar Dave și Noel îmi pot capta interesul pe termen lung. Bă, da' oricât de fascinant și exuberant ar fi Dave, parcă Noel ar câștiga totuși la mustață premiul pentru cel mai bun povestitor. Deși dacă mă întrebi de ce nu pot să-ți spun.


Omul s-a maturizat destul de mult în era post Oasis și combină într-un mod foarte natural simplitatea cu aroganța, strecurând doze considerabile de umor și sinceritate brutală în cadrul acestui proces. Și nu are pretenția c-ar fi diferit de omul care este în realitate. Te pui să urmărești un interviu cu el și nu realizezi când trece timpul, pierzându-te în poveștile despre Manchester-ul anilor '70 și '80 în care a crescut în mijlocul unei familii simple working class, despre cum s-a apucat de cântat, despre Oasis și relația cu cretinelul său frate pe nume Liam, despre cum compune, despre faimă, droguri, beții și prietenia cu Bono sau despre ce detestă în industria muzicală. Și câte și mai câte.

Noel nu e pasionat de social media, dar recunoaște într-un interviu că se dă pe Instagram după ce fiica sa i-a creat un cont. Veți putea remarca faptul că urmărește doar 4 alte conturi, dintre care două sunt ale soției lui. Well, în cazul extrem de improbabil în care va căuta hashtag-urile cu numele său va găsi probabil și asta.

Noul album al lui Noel se va numi Who Built the Moon? și va fi lansat pe 24 noiembrie. Acum vă las cu o selecție de interviuri, dacă vă plictisiți la birou și nu aveți la ce să asortați cafeaua și cipsurile. Hai că e vineri!


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?