Comunitatea LGBT are o problemă cu Kevin Spacey

Cu siguranță sunteți la curent cu scandalul care a apărut ieri. Pe scurt: Kevin Spacey a fost acuzat de un actoraș care pretinde că relativ recent, adică în urmă cu vreo 30 de ani, acesta i-ar fi pus o palmă pe cur sau ceva. Oh, vai, asalt, hărțuire, cum se poate așa ceva? Deja am uitat de Harvey Weinstein, avem un nou prădător sexual la Hollywood! Cu ocazia asta Spacey a admis public ceea ce toată lumea bănuia de mult, anume faptul că e gay. Și pretinde că nu-și amintește incidentul cu actorașul (acuma noh, ce altceva poți spune când cineva îți răscolește un rahat vechi de trei decenii). Minunata comunitate cerșetoare de atenție numită LGBT n-a ratat momentul să se cace (fără moț) pe ea nici de data asta. 

Mai exact, mai mulți ifosați, reprezentați ai comunități de poponauți și chiar jurnaliști, cum ar fi ăsta și ăsta, îl acuză pe Kevin Spacey la modul următor:

"Băi, coaie, da' cum ți-ai permis tu să anunți că ești gay tocmai în momentul ăsta, în registrul ăsta negativ, când ești acuzat de o agresiune sexuală împotriva unui minor? Astfel arunci o pată pe obrazul imaculat al comunității gay!"

Pentru că, desigur, nu există decât homosexuali decenți pe lumea asta! Și pentru că nici nu ne-ar fi trecut prin cap să ne luăm de Spacey dacă nu ar fi recunoscut că e gay! Credeți că l-am fi atacat și dacă nu recunoștea că e homo? Neah, vă înșelați. N-am fi avut nicio problemă cu asta și nu am fi susținut că se jenează cu acest fapt. Să nu credeți cumva că suntem doar niște pizde ifosate care cerșesc atenție și pozează în victime de fiecare dată când cineva șoptește cuvântul "gay". Noi reprezentăm o comunitate la modă, decentă, lipsită total de ipocrizie, care promovează diversitatea, iubirea și frumosul!Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele

Ridicolul forţos