Vă recomand Amazon-ul asiatic numit AliExpress

Eu sunt fan. Mi-am comandat deja câteva chestii de la ei și le acord notă maximă pentru prezentarea online, calitatea produselor, livrare și follow-up. Unde mai pui prețurile incredibil de mici. Băieții ăștia îți trimit practic produse din Asia chiar și atunci când plătești pentru ele mai puțin decât ar costa numai transportul. Nu știu care e secretul.

De exemplu mi-am comandat ceasul ăsta acum câteva săptămâni. Arată foarte fain, e comod, merge perfect. Zumuiți un pic prin imaginile de pe site ca să remarcați ce bine se văd detaliile. Tot de la AliExpress.com îmi achiziționasem și inelul Francis Underwood replica, așa că acest ceas Lige i-a venit bine în completare.


Și uite așa am început să-mi abandonez accesorile de argint astfel încât mi-am luat de la chinezoi și o brățară, care se potrivește cu inelul ăsta primit cadou de la Noel Gallagher. Well, inelul e luat de pe eBay, probabil la un preț la fel de ridicol ca și cel plătit de fostul lider Oasis, care și l-a achiziționat de la un magazin de amanet din Tokyo. “I fucking lie to everyone about this ring. I say, yeah, this is a ruby, man. But look. It’s pink glass.” Haha, same here, mate.


Evident, poți cumpăra o groază de alte chestii de la AliExpress, inclusiv produse electronice. Uite, deja au accesorii pentru noul iPhone. Și The Guardian a scris recent despre magazinul online asiatic. Vedeți că sunt niște ponturi bune acolo la finalul articolului. În rest, ce să zic, happy shopping & try not to become addicted!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre noile albume Byron și Kumm (altfel spus: Așa Da - Așa Nu)