Muviz #424

Adică de pe ecrane adunate:

Baby Driver pare a fi un interminabil videoclip, datorită muzicii de pe soundtrack și a felului în care este filmat. Fără îndoială că încearcă din răsputeri să fie un film inedit. Aduce un pic cu Drive-ul lui Gosling, dar măcar este mai amuzant. Una peste alta nici nu m-a extaziat nici nu m-a plictisit. Distribuția este foarte interesantă și pot spune că puștiul Ansel Elgort (care are chimie bună cu Lily James, după cum a avut și cu Shailene Woodley în The Fault in Our Stars) e de mare viitor. Rolul lui Jamie Foxx (vă vine să credeți că omul ăsta a luat un Oscar pentru un rol serios?) aduce cu acel foarte amuzant Motherfucker Jones din Horrible Bosses. Nota 7.

thepostgame.com
A fost nevoie să văd Chuck (titlu alternativ The Bleeder) pentru a afla că Stallone s-a inspirat dintr-un caz real atunci când a făcut Rocky. Detalii pe scurt aici. Stallone chiar apare în film ca personaj, fiind jucat de un gigel care în afară de coama aia nu prea are nimic din el. În rolul principal îl avem pe Liev Schreiber, care joacă alături de fosta lui parteneră Naomi Watts (cică s-au despărțit acum un an după 11 ani împreună). Veți remarca și un apropo la adresa unui alt film al lui Stallone, anume Lock Up, care vezi doamne e inspirat tot din viața acestui boxer, dar deja nu mai putem ști ce e legendă urbană și ce nu. Oricum, bun filmul. Nota 7+.

În Blind am fost plăcut surprins de rolul făcut de Alec Baldwin și de chimia pe care o are cu ușor botoxata Demi Moore. Nota 7.

Și dacă am tot pomenit-o recent pe Rooney Mara, hai să ne mai ocupăm și de sora ei mai mare pe nume Kate, pe care am văzut-o în Megan Leavey. Dacă vă plac filmele despre război și câinii deopotrivă, ăsta este pentru voi. Povestea este adevărată. Nota 7.

Știam exact la ce să mă aștept când m-am pus să văd The Hitman's Bodyguard, anume o comedioară din aia clasică de acțiune cu eternul șablon "personajele principale nu se suportă inițial dar ajung să se iubească", cu acțiune și glume over the top. Nu m-am înșelat deloc, dar filmul a fost mai amuzant decât mă așteptam, iar Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson chiar au chimie (se pare că a fost numai pe bază de chemistry în seria de filme de azi). Gary Oldman, ați ghicit, joacă ca întotdeauna orice personaj numai englez sau american să nu fie, pentru a se putea rupe în accente. Acțiunea începe la Londra, apoi te poartă prin Manchester, Amsterdam și Haga. Nota 6+.

Nu vă pierdeți vremea cu King Arthur: Legend of the Sword, oricât de tentant ar părea. Eu am renunțat după numai câteva minute, după ce le-au apărut unora lumini în ochi (thanks, but no thanks, la așa ceva mă uitam când eram mic) și după ce am remarcat cât de haotică este regia, pe ideea că de fapt ar fi foarte cool așa.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ridicolul forţos