Android 8.0 "Oreo"

Who the fuck cares about that? Tocmai a fost lansat noul iPhone (care costă o avere, adică $999 în State și £999 în UK, că Apple s-a gândit să schimbe doar simbolul, lol). Ei bine, mie îmi pasă pentru că noul sistem de operare Android mi s-a insinuat în telefon, la un an de la precedentul. Așadar dacă nu ești acel classic geek pasionat de aifoane doar pentru că sunt la modă și obscen de scumpe, preferând să te dai pe Android ca mine, uite aici un review despre acest Oreo. 

Eu încă mă obișnuiesc cu noul sistem de operare și deja apreciez faptul că meniul din partea de sus a ecranului e mai accesibil acum. Inițial am avut o problemă cu o notificare inutilă de care nu scăpam (aia cu Gmail-ul pe care o au mai mulți), dar uite aici soluția pe care am găsit-o:

"Here's how you change SYSTEM notifications.. Settings, Apps & Notifications, click Notifications, then Notifications (yes again) upper right 3 dot menu - click "show system" (will display "hide system"), find Android System, Notifications, then find the offending function and set priority to LOW."

În rest vom vedea. Nu mă pasionează noul sistem de notification dots pentru că folosesc Notifyer-ul despre care v-am povestit mai demult, așa că nu l-am activat. În schimb sunt mai interesat de noile emoticons! LOL, ROFL, LMAO, XOXOX.
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ridicolul forţos