Aceste Madonne ale internetului românesc (II)

Hahah well, am scris despre aceste promiscue pizduțe (ajunse vedete în social media doar pentru că homo sapiens are o apetență către vulgar și implicit o înclinație către labă) în urmă cu câteva luni și acum descopăr accidental că a mai scris cineva (și) despre ele, chiar mai elaborat ca mine, subliniind practic aceeași idee, anume că duduile astea sunt niște ștorfete cerșetoare de atenție și nimic altceva.

Între noi fie vorba, îmi vine să-mi dau palme uneori văzând la ce dau like unii amici de pe Facebook, să moară Marilyn Monroe dacă vă mint. Dar rezist acestui impuls și apelez în schimb cu încredere la butoanele numite Unfollow și Unfriend.

"
1. Lorena Lupu Rezumat: Are în jur de 24 000 de urmăritori și îți va aminti constant că are în jur de 24 000 de urmăritori.
Probabil nu ai văzut-o niciodată în vreo piesă, dar este actriță și îți va aminti și asta. Că ea este și actriță.
Asta pe lângă blogger, redactor, editor și scriitor.
Joacă într-o treabă scrisă de ea, regizată de ea și cu ea în rolul principal, unde își face două cozi, se tăvălește într-un lichid roșu dubios și vorbește cu dinții încleștați, până moare de vreo 3 ori, reînvie și vreo 20j de inși se bucură și aplaudă.

După faza asta, vei vedea pe Facebook poze cu cozi și onduleuri dramatice în lichid roșu, timp de vreo 2 săptămâni.

Este actriță și pentru că a fost la o emisiune de talente unde și-a făcut două cozi, a vorbit cu dinții încleștați și toată lumea s-a bucurat și a aplaudat când a scos un dildo din poșetă pentru că nimeni nu se aștepta să vadă dildo.

Ăia care nu s-au bucurat și nu au aplaudat, au primit block.

Are o listă de oameni blocați pe Facebook mai ceva ca Schindler în trei războaie și ține constant să îți amintească că ea vorbește cum vrea ea la ea pe pagină și că nu o plătești tu să scrie și ori taci, ori primești block.


Comentatorii: se împart în două categorii: ăia muiști și ăia nu.


Publicul: se împarte în două categorii: ăia blocați și ăia nu.

Vorbește cu pulă, pizdă, coaie, morții mă-tii de târfă muistă băga-ți-aș un camion de pule pe gât futu-ți crucea curului de javră de țopârlan.

Asta pentru că e o femeie puternică și independentă și se exprimă liber la ea pe pagină.
Și nu o plătești tu!

3. Raluca Jensen 

Rezumat: Se apropie de 61 000 de urmăritori în urma unui scandal cu Badea care vrea să o găsească în Suedia și să-i violeze copilul.

61 000 de oameni citesc zilnic despre copii violați, femei violate, viața după viol, viața înainte de viol, testimoniale ale oamenilor violați și cum a scăpat Raluca de viol.

Ne reamintește aproape zilnic că Badea vrea să-i violeze copilu'.
Ne reamintește zilnic că ea e în Suedia și noi în România.
Ne reamintește zilnic că Badea știe că ea e în Suedia și că o să vină să-i violeze pofticios și hulpav copilul.


Public: oamenii care uită chestii dacă nu le reamintești.


Comentatori: Lorena Lupu și mulți oameni care nu vor să fie violați.


Fact 1: Militează pentru dreptul femeii de a alăpta în public oricând și în orice poziție, indiferent dacă bebe are 3 luni sau 13 ani, povestește despre gustul laptelui, consistența lui, compătimește săracele femei care nu produc lapte, descrie bubițele cu puroi care se fac pe țâțe de la prea mult alăptat, forma vaginului la lăuze și alte bucurii materne. Da, cu poze.


Fact 2: Postează zilnic despre depresie, abuz, alăptat, diferențele dintre România și Suedia, diete, sex oral și faptul că Badea vrea să-i violeze copilu'.

Dacă nu postează o zi, te va anunța că ea a luat o pauză, că merită o pauză de la public, că iubitu' i-a sugerat să ia o pauză de la scris, că are dreptul la tăcere și va scrie cam 60 de statusuri din care tre' să înțelegi clar că ea ia o pauză.

După o zi, va reveni în forță, cu postări atașate la selfie, în care le reamintește tuturor despre frumusețea naturală, bucuria de a fi mamă și faptul că Badea vrea să-i violeze copilul.


Cum îți iei block: De regulă e pașnică, te va combate cu contraargumente și, dacă te încăpățânezi în mârlanie, te va trimite să sugi pula.

Block-ul va veni la insistențele cititorilor care văd și veghează atent fiecare comentariu. Se va lăsa cu fanfară și alămuri și, cel mai probabil, vajnicii apărători și cititori de Raluca Jensăn se vor bate reciproc pe umăr după.


Fixații: Badea, violul, alăptatul, Suedia, dietele, pisicile, depresia, violul, pedofilia, vergeturile, pupătorii de moaște și violul.
"

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele

Ridicolul forţos